Rehber Mining Virüslerini Bulma ve Temizleme

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Reaksiyon skoru
14,154
Bitcoin miner virüslerini temizlemek için sırasıyla şu adımları ugulayın.

AdwCleaner Download
• Ardından bilgisayarınızı taratın
scrnsht11.JPG

*Bulunan zararlı yazılımları karantinaya alın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın

• Yeniden başlattıktan sonra AdwCleaneri açın ve karantinada ki zararlı yazılımları silin

İnternetten bulaşabilecek malware,miner,trojan gibi virüslerden korunmak içinse McAfee WebAdvisor eklentisini tarayıcınıza kurmanız yeterlidir. Bu eklenti sizi sitelerden bulaşabilecek olası zararlı yazılımlardan koruyacaktır.

Son düzenleme:
Bitcoin miner virüslerini temizlemek için sırasıyla şu adımları ugulayın.

*AdwCleaneri indirin
*Ardından bilgisayarınızı taratın
Alıntıyı görüntüle
*Bulunan zararlı yazılımları karantinaya alın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın

*Yeniden başlattıktan sonra AdwCleaneri açın ve karantinada ki zararlı yazılımları silin

İnternetten bulaşabilecek malware,miner,trojan gibi virüslerden korunmak içinse McAfee WebAdvisor eklentisini tarayıcınıza kurmanız yeterlidir. Bu eklenti sizi sitelerden bulaşabilecek olası zararlı yazılımlardan koruyacaktır.
Eline emeğine sağlık. Ekleme olarak AdGuard DNS kullanabilirler. AdGuard DNS sunucuları reklam ve virüslü sahte siteleri filtreleme özelliğine sahip. Ancak dosya indirirken bir koruma sağlayamıyor :)

Mining virüsleri şu ara çok arttı. Forumda fazla fazla görüyorum.

Eline emeğine sağlık. Ekleme olarak AdGuard DNS kullanabilirler. AdGuard DNS sunucuları reklam ve virüslü sahte siteleri filtreleme özelliğine sahip. Ancak dosya indirirken bir koruma sağlayamıyor :)
Ben COMODO DNS ve AdGuard eklentisini kullanıyorum. Ek olarak MalwareBytes Browser Guard var, ve tarayıcım Firefox. Virüslü ve sahte sitelerin işi zor biraz. :)

Geri