Bu programın en büyük sorunuda bu zaten. Sistemi sömürebiliyor.Wallpaper enginede hareketli resim açıyorum gpu %30 %40 oluyor. Neden böyle oluyor? Bütün ayarlar düşükte.
Ekran kartım: Gigabyte RTX 2060 6gb 192bit rev2
Hep böyle mi olacak? O zaman kullanmıyım ben bunu.Bu programın en büyük sorunuda bu zaten. Sistemi sömürebiliyor.
Bir şey dicem, bu wallpaper enginede onaylanmamış şeyler oluyor. Onlar virüs girmesine sebep olabilir mi? Sonuçta onaylanmamış olunca tırsıyor insan. @TreyarchBu programın en büyük sorunuda bu zaten. Sistemi sömürebiliyor.
Her şey olabilir hocam.Hep böyle mi olacak? O zaman kullanmıyım ben bunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir şey dicem, bu wallpaper enginede onaylanmamış şeyler oluyor. Onlar virüs girmesine sebep olabilir mi? Sonuçta onaylanmamış olunca tırsıyor insan. @Treyarch
Onaylanmamış derken resimleri mi kastediyorsunuz bende ne dediğiniz anlamadım şu an?Nasıl yani? Steamden aldığım şey virüslü mü oluyor? Steam atölyesinden indiriyor biliyorsunuzdur.
İyi tamamdır.Malwarebytes ile bilgisayarı taratın tarama bitince AdwCleaner indirin ve onunla bilgisayarınızı taratın temiz çıkarsa bilgisayar bir şey yok demektir.
Onaylanmamış derken resimleri mi kastediyorsunuz bende ne dediğiniz anlamadım şu an?
Evet. fotodaki gibi onaylanmamış resimler oluyor @Treyarch bir tane güzel bir şey bulduydum ama onaylanmamış yazıyor bir şey olur mu?Malwarebytes ile bilgisayarı taratın tarama bitince AdwCleaner indirin ve onunla bilgisayarınızı taratın temiz çıkarsa bilgisayar bir şey yok demektir.
Onaylanmamış derken resimleri mi kastediyorsunuz bende ne dediğiniz anlamadım şu an?
sağolun 32 bit açınca 20lere düştüGörev yöneticisinden programı sonlandır, sonra tekrar aç düzelir.
Ek olarak 64 bit kullanma 32 bit olan versiyonu kullan.
4K wallpaper yapmamaya çalış.
kaspersky ile tarasam yeter mi? security cloudBu konuda denildiği kadarıyla @Fiery'nin dediği gibi bulaşmaz ama yinede taratın bilgisayarı bu onaylanmamış resim başka bir şey olabilir.
Bu konuda denildiği kadarıyla @Fiery'nin dediği gibi bulaşmaz ama yinede taratın bilgisayarı bu onaylanmamış resim başka bir şey olabilir.
Taratın yeter.sağolun 32 bit açınca 20lere düştü
kaspersky ile tarasam yeter mi? security cloud
Önemli değil.güvenli modda yapacağım. teşekkürler