Wallpaper engine gpu kullanımı

ElectriX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933
Wallpaper enginede hareketli resim açıyorum gpu %30 %40 oluyor. Neden böyle oluyor? Bütün ayarlar düşükte.
Ekran kartım: Gigabyte RTX 2060 6gb 192bit rev2

Ekler

• Ek Açıklama 2020-08-29 202926.png
    Ek Açıklama 2020-08-29 202926.png
    33 KB · Hit: 146
Bu programın en büyük sorunuda bu zaten. Sistemi sömürebiliyor.
Hep böyle mi olacak? O zaman kullanmıyım ben bunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu programın en büyük sorunuda bu zaten. Sistemi sömürebiliyor.
Bir şey dicem, bu wallpaper enginede onaylanmamış şeyler oluyor. Onlar virüs girmesine sebep olabilir mi? Sonuçta onaylanmamış olunca tırsıyor insan. @Treyarch

Hep böyle mi olacak? O zaman kullanmıyım ben bunu.

Bir şey dicem, bu wallpaper enginede onaylanmamış şeyler oluyor. Onlar virüs girmesine sebep olabilir mi? Sonuçta onaylanmamış olunca tırsıyor insan. @Treyarch
Her şey olabilir hocam.

Malwarebytes ile bilgisayarı taratın tarama bitince AdwCleaner indirin ve onunla bilgisayarınızı taratın temiz çıkarsa bilgisayar bir şey yok demektir.

Nasıl yani? Steamden aldığım şey virüslü mü oluyor? Steam atölyesinden indiriyor biliyorsunuzdur.
Onaylanmamış derken resimleri mi kastediyorsunuz bende ne dediğiniz anlamadım şu an?

Malwarebytes ile bilgisayarı taratın tarama bitince AdwCleaner indirin ve onunla bilgisayarınızı taratın temiz çıkarsa bilgisayar bir şey yok demektir.

Onaylanmamış derken resimleri mi kastediyorsunuz bende ne dediğiniz anlamadım şu an?
İyi tamamdır.

Evet. fotodaki gibi onaylanmamış resimler oluyor @Treyarch bir tane güzel bir şey bulduydum ama onaylanmamış yazıyor bir şey olur mu?

Ekler

• Ek Açıklama 2020-08-29 204003.png
    Ek Açıklama 2020-08-29 204003.png
    24.6 KB · Hit: 156
Bu konuda denildiği kadarıyla @Fiery'nin dediği gibi bulaşmaz ama yinede taratın bilgisayarı bu onaylanmamış resim başka bir şey olabilir.

Bu konuda denildiği kadarıyla @Fiery'nin dediği gibi bulaşmaz ama yinede taratın bilgisayarı bu onaylanmamış resim başka bir şey olabilir.

Görev yöneticisinden programı sonlandır, sonra tekrar aç düzelir.
Ek olarak 64 bit kullanma 32 bit olan versiyonu kullan.
4K wallpaper yapmamaya çalış.
sağolun 32 bit açınca 20lere düştü

kaspersky ile tarasam yeter mi? security cloud

Geri