50tl mouse önerileri

Reaksiyon skoru
144
iyi akşamlar mouse önerisi istiyorum 50lira civarında ışıqlı mışıqlı olmadın gaming olmasına gerek yok ofis tipi olabilir o fiyata en uzun ömürlü ve kaliteli nedir şimdiden teşekkürler

50 tl mouse deyince bi gülme geldi :LOL: Daha bugün mediamarketten 320'tl'ye steelseries rival 3 ve 90 tl'lik steelseries mauspad aldım.

Son düzenleme:
50 TL mouse deyince bi gülme geldi :LOL: Daha bugün mediamarketten 320'TL'ye steelseries rival 3 ve 90 TL'lik steelseries mausoad aldım.
Komik mi oğlum hayır nesi komik acaba neye güldün bu yazdıklarında kendin mi kazandın sanki babanın parasıyla aldığın ürünlerin fiyatını niye yazıp oğlanın 50 tl lafıyla alay ediyorsun oğulum

Komik mi oğlum hayır nesi komik acaba neye güldün bu yazdıklarında kendin mi kazandın sanki babanın parasıyla aldığın ürünlerin fiyatını niye yazıp oğlanın 50 TL lafıyla alay ediyorsun oğulum
o anlamda demedim yanlış anlaşılmasın hem ekipmanlarımı tamamen kendi paramla aldım bilip bilmeden konuşma !

o anlamda demedim yanlış anlaşılmasın hem ekipmanlarımı tamamen kendi paramla aldım bilip bilmeden konuşma !
Gereksiz gerilim yapmayin arkadaşlar param var benim sadece günlük kullanım PC için mousea 300tl para vermek bana gereksiz geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ömürlük mouse : ) eyvallah

Gereksiz gerilim yapmayin arkadaşlar param var benim sadece günlük kullanım PC için mousea 300tl para vermek bana gereksiz geliyor

Ömürlük mouse : ) eyvallah
Bro mouse önerisi istiyorsun bana sormuyorsun darıldım bak. :D

Geri