MuhammedMacit
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
0 Sistem topladım. Ekrana görüntü gelmiyor. Speaker 1 uzun 2 kısa olarak ötüyor. GPU'da ve RAM'de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Ekran kartında sıkıntı var.
Ekran kartı fanı 55 derecenin altında olduğu için dönmüyor ekran kartının ışığı yanıyorEkran kartı fanı dönüyor mu
Sistem nedir
Post sırasında dönmesi lazımEkran kartı fanı 55 derecenin altında olduğu için dönmüyor ekran kartının ışığı yanıyor
0 Sistem topladım. Ekrana görüntü gelmiyor. Speaker 1 uzun 2 kısa olarak ötüyor. GPU'da ve RAM'de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ekran Kartı'nı başka pcde çalıştırdım görüntü geldi. Ekran kartından kaynaklı olduğunu sanmıyorum. PciE Yuvası olabilir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı fanı 55 derecenin altında olduğu için dönmüyor ekran kartının ışığı yanıyor
Kasaya güç verdiğinizde az bir süre de olsa ekran kartının fanlarının dönmesi lazım sonra duruyor zaten windowsa gelince dönüyor mu fanlar dediğim şekilde ?0 Sistem topladım. Ekrana görüntü gelmiyor. Speaker 1 uzun 2 kısa olarak ötüyor. GPU'da ve RAM'de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ekran Kartı'nı başka pcde çalıştırdım görüntü geldi. Ekran kartından kaynaklı olduğunu sanmıyorum. PciE Yuvası olabilir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı fanı 55 derecenin altında olduğu için dönmüyor ekran kartının ışığı yanıyor
Windows falan hiçbir şey kurulu değil. Sıfır sistem kurdum. Bios Ekranı falan da gelmiyor.Kasaya güç verdiğinizde az bir süre de olsa ekran kartının fanlarının dönmesi lazım sonra duruyor zaten windowsa gelince dönüyor mu fanlar dediğim şekilde ?
Windows falan hiçbir şey kurulu değil. Sıfır sistem kurdum. Bios Ekranı falan da gelmiyor.