1 uzun 2 kısa bip

Reaksiyon skoru
0
0 Sistem topladım. Ekrana görüntü gelmiyor. Speaker 1 uzun 2 kısa olarak ötüyor. GPU'da ve RAM'de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

Ekran kartında sıkıntı var.

Ekran kartı fanı dönüyor mu
Sistem nedir

Ekran kartında sıkıntı var.

0 Sistem topladım. Ekrana görüntü gelmiyor. Speaker 1 uzun 2 kısa olarak ötüyor. GPU'da ve RAM'de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ekran Kartı'nı başka pcde çalıştırdım görüntü geldi. Ekran kartından kaynaklı olduğunu sanmıyorum. PciE Yuvası olabilir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı fanı dönüyor mu
Sistem nedir
Ekran kartı fanı 55 derecenin altında olduğu için dönmüyor ekran kartının ışığı yanıyor
Ryzen 3 3100 stok soğutucu. Rog rx5708gbOc. Gskills 3600 mhz 8gb ram.(ileride+8gb daha). Asus Dragon b450m. Powerboost psu+kasa.

0 Sistem topladım. Ekrana görüntü gelmiyor. Speaker 1 uzun 2 kısa olarak ötüyor. GPU'da ve RAM'de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ekran Kartı'nı başka pcde çalıştırdım görüntü geldi. Ekran kartından kaynaklı olduğunu sanmıyorum. PciE Yuvası olabilir belki

Ekran kartı fanı 55 derecenin altında olduğu için dönmüyor ekran kartının ışığı yanıyor

Hocam DIP switch diye bir sıkıntı yaşıyorsunuz, ekran kartının tam olarak yerine oturduğundan emin misiniz?

Kasaya güç verdiğinizde az bir süre de olsa ekran kartının fanlarının dönmesi lazım sonra duruyor zaten windowsa gelince dönüyor mu fanlar dediğim şekilde ?

Fanlar hiç dönmüyor. Ekran kartını birçok kez çıkarıp tkatım. Üzerinde RoG sembolü yanıyor. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Ekran kartında sistem kapalıyken Led1 yanıyor.

Ekler

• tty.png
    tty.png
    381.5 KB · Hit: 111
Geri