ben chp li değilim dostum kk nın gitmesini bende istiyorum ona bakılırsa Neden Atatürke Ayyaş dendi ???.o zaman chp de sürekli atatürkü kullanıyor chp de atatürk tüccarlığımı yapiyor.
ben chp li değilim dostum kk nın gitmesini bende istiyorum ona bakılırsa Neden Atatürke Ayyaş dendi ???.o zaman chp de sürekli atatürkü kullanıyor chp de atatürk tüccarlığımı yapiyor.
Bence bu ülkede gelebilecek tek kişi Ali Babacan fakat oda AKP gibi olacak 10 yıl refah içerisinde yaşatacak sonra yine aynı senaryoYok kardeşim bitane adam göster bana Mansur yavaş demeyin artık mansur yavaş başa geldi diyelimki iyi yönetti bay kemal hemen çullanıcak ülkenin üstüne ondan sonra gör nijeryadan beter olur halin
Ne biliyosun suçu olmadıgı halde hapise atıldıgı?ordaki askerin evladımısın yokssa?Şidete uğrayan kadınlar neden adaleti bulamıyo hani sizin isminiz adalet kalkınmaydı
Soyulan bankalardan alınan paralar neden vatandaşa geri gelmiyo
Suriyeliler neden devletimize giriyor İçlerinden teröristler cıkiyo karakol basıyolar
Neden her zaman Din kullanılıyo din tüccarlıği yapılıyo
Feto den dolayı suçu olmadıği halde neden er askerler içeri tıkıdı
Neden aldatıldınız Feto ye
Lübnan pkk ya destek verdiği halde neden ona destek çıkılıyo şehitlerin kemikleri sızlıyo
yalan atmıyorum arabanın borcu yeni bitti.At yalanı, inanı demişler. Nasılsa beleş atmak.
Emin ol şu anki halinden daha iyi olur ki kk nin çullanıcağını nerden çıkardın erdoğana çullandılar mı?Yok kardeşim bitane adam göster bana Mansur yavaş demeyin artık mansur yavaş başa geldi diyelimki iyi yönetti bay kemal hemen çullanıcak ülkenin üstüne ondan sonra gör nijeryadan beter olur halin
Hiçkimse asgari ücrete muhtaç olmak zorunda değil,babam yıllarca asgari ücretle çalıştı ama 8 saat çalışmak yerine günde 15 saat çalışıyor ve mesai alıyor sizde çalışın cabalayında asgari ücrete muhtac olmayın maademDostum aldığın bulaşık makinası, çamaşır makinesi vb. yerli üretim olduğunu varsayalıım neden bir tanesi binlerce TL değerinde? Bir asgari ücretle bir ev dizebiliyor musun? Bir asgari ücretinle refah bir yaşam yaşayabiliyor musun? Sizler birilerinin mahkumu olmak zorundasınız böyle düşündükçe.
Şidete uğrayan kadınlar neden adaleti bulamıyo hani sizin isminiz adalet kalkınmaydı
Soyulan bankalardan alınan paralar neden vatandaşa geri gelmiyo
Suriyeliler neden devletimize giriyor İçlerinden teröristler cıkiyo karakol basıyolar
Neden her zaman Din kullanılıyo din tüccarlıği yapılıyo
Feto den
Biz niye sağlığımı harcayalım başak ülkelerde bu çalışmanın yarısıyla bile senin sahip olduklarımdan dha fazlasına sahiplerHiçkimse asgari ücrete muhtaç olmak zorunda değil,babam yıllarca asgari ücretle çalıştı ama 8 saat çalışmak yerine günde 15 saat çalışıyor ve mesai alıyor sizde çalışın cabalayında asgari ücrete muhtac olmayın maadem
Yazdıklarımda herhangi bir hakaret yok? Türkçe yazmayı da öğren lütfen. Büyük ihtimalle yaşın küçük etraftan duyduklarınla burda boş konuşuyorsun. Yaşın büyükse at gözlüğü kullanmaktan vazgeçememişsin belli ki.Nabcaksın bilader yaşımı sen millete hakaret edip kendini haklı çıkarmaya calısacak kadar acizsin neyden bahsediyorsun?
Borclu halde Demiryolu yapti chp araştir lütfenhahaha CHP neden yapmadı o zaman??
Yazık değilmi babana ve senin baban gibi bu ülkenin nice insanlarına günde normalde 8 saat çalışıp rahat bir hayat sürmek yerine neredeyse mesaisini ikiye katlıyor insanlarHiçkimse asgari ücrete muhtaç olmak zorunda değil,babam yıllarca asgari ücretle çalıştı ama 8 saat çalışmak yerine günde 15 saat çalışıyor ve mesai alıyor sizde çalışın cabalayında asgari ücrete muhtac olmayın maadem
Neden diğer ülkelerdeki gibi günde 8 saat çalışıp birkaç ayda almak varken, günde 15 saat çalışıp yıllar sonra alalım. İnsan en azından biraz babasını düşünür ona bile hayrınız yok. Yazık.Hiçkimse asgari ücrete muhtaç olmak zorunda değil,babam yıllarca asgari ücretle çalıştı ama 8 saat çalışmak yerine günde 15 saat çalışıyor ve mesai alıyor sizde çalışın cabalayında asgari ücrete muhtac olmayın maadem
Sen inanıyormusun CHP başa geçtikten sonra yıllardır her seçimde kaybedip hala adaylıgını sürdüren kknin çullanmayacagına?Emin ol şu anki halinden daha iyi olur ki kk nin çullanıcağını nerden çıkardın erdoğana çullandılar mı?
Ayrıca mansur yavaş gibi niceleri var ülkede kamera arkasında