Umarım ironidirYa ugrasmayın insanlarla boşver elleme git Ecevit'e bak inönüye bak neler yapmıslar yani Türkiyenin başına Atatürk'ten sonra gelen en iyi lider RTE
Rte den iyisi gelmez
uğraşmıyalım mı neden peki bitaraflarımıza daha fazla kazıkmı girsin merak ettim şöyle bir mantık vardır kardeşim okullarda bile bir öğrenci örnek alacağı kişi derslerinde en iyi sonuçları alan başarılı olan öğrencidir sen şimdi rte iyi diyorsun neden TÜRKİYE'NİN en iyi olduğu zamanları değilde kötu zamanlarını örnek alıyorsun merak ettimYa ugrasmayın insanlarla boşver elleme git Ecevit'e bak inönüye bak neler yapmıslar yani Türkiyenin başına Atatürk'ten sonra gelen en iyi lider RTE
Rte den iyisi gelmez
mantıklı ol lütfen komutanmı emir verir ermiyav kardeşim senin kafanı varya ben bak çok sinirledim algılayamıyormusun bana hakaret ettitği halde hakaret etmedim diyor
kanıt vurdaa kanıt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne biliyodun içerde olduklarını??
arkadaşım sıkmasın bu konular bizleri tartışıyoruz konuşuyoruz bizler medeni insanlarız konuşarak anlaşıyoruzGerçekten sıktı, çocuk kavgasına döndü konu...
Bence senin dediklerine ek olarakÜlkede iki şeyin düzeltilmesi gerekiyor.
1- Asgari Ücret
2- Vergiler
Bir arabaya %400 vergi gelmesi gibi...
Ama şu da bir gerçek ki; iktidar değişirse, ülke daha iyi yerlere gelmeyecek.
Terör yanlısı partilerin mi ülkeyi yönetmesini istiyorsunuz?
Bu benim fikrim, herkesin düşüncesine saygı duyarım.
Niye hakaret ediyosun ?uğraşmıyalım mı neden peki bitaraflarımıza daha fazla kazıkmı girsin merak ettim şöyle bir mantık vardır kardeşim okullarda bile bir öğrenci örnek alacağı kişi derslerinde en iyi sonuçları alan başarılı olan öğrencidir sen şimdi rte iyi diyorsun neden TÜRKİYE'NİN en iyi olduğu zamanları değilde kötu zamanlarını örnek alıyorsun merak ettim
Zaten Cami idiA-ama ayasofya camii oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ayrıca allah başkomutanımız rte'den razı olsun eskiden yağ kuyrukları vardı ama bak şimdi istediğimiz zaman jelibon alabiliyoruz
arkadaşım sıkmasın bu konular bizleri tartışıyoruz konuşuyoruz bizler medeni insanlarız konuşarak anlaşıyoruz
ben ironi yaptığını düşünüyorum inş yanılmamUmarım ironidir
Senin gibi at gözlüklü insanlar hala oldukça zaten bu ülke gelişmez cahil kesim bunların bilgilenmesi lazımFikir öner?
9-saltanat ama parti içiBence senin dediklerine ek olarak
3.Tek adam sistemi kaldırılmalı
4.Hakim önünde eşitlik (İyi hal vs.)
5.Milletvekilleri Maaşı düşürülmeli ki o zaman MİLLETvekili olsunlar
6.Ekonominin başına 1 kişi değil birden fazla kişi getirilmeli bilmiyorum böyle bir sistem varmı (Halk ile bir bakan İşverenler için bir bakan vs.)
7.Akrabalarını yüksek mevkilere atamalara son verilmeli
8.Oy vermek için bir yaş sınırı olmalı (çünkü ben bu genç yaşımda hayatımı 75 80 yaşındaki adamlara emanet etmemeliyim)
Sen medeni falan değilsin.Ettiği lafa bak rapor ettim banlanman gerekuğraşmıyalım mı neden peki bitaraflarımıza daha fazla kazıkmı girsin merak ettim şöyle bir mantık vardır kardeşim okullarda bile bir öğrenci örnek alacağı kişi derslerinde en iyi sonuçları alan başarılı olan öğrencidir sen şimdi rte iyi diyorsun neden TÜRKİYE'NİN en iyi olduğu zamanları değilde kötu zamanlarını örnek alıyorsun merak ettim