KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sizin ananız babanız HDPyle kolkola yürüyüş yapan adamlara oy versin bizde cahil olalım konu kapanmıstır :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanındaki kelimeyi neden işaretlemedin?
peki kardeşim bunu goruyorsunda neden haburu neden çözüm sürecini neden megrileri neden fetoyle ortak hareketleri görmüyorsun olaya sadece tek taraflı bakmak yanlış

Sizin ananız babanız HDPyle kolkola yürüyüş yapan adamlara oy versin bizde cahil olalım konu kapanmıstır :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanındaki kelimeyi neden işaretlemedin?

İşiniz gücünüz parti, ülkede bir taraftan olmak zorunluluk olmuş, ayrımcılık hatsafada, sende bu ayrımcılardansın. Bana sorarsan CHP de kötü, MHP, AKP de yani ne bu, hepiniz birer siyaset adamımı oldunuz, biraz objektif, biraz tarafsız bakmayı öğrenin.

İşiniz gücünüz parti, ülkede bir taraftan olmak zorunluluk olmuş, ayrımcılık hatsafada, sende bu ayrımcılardansın. Bana sorarsan CHP de kötü, MHP, AKP de yani ne bu, hepiniz birer siyaset adamımı oldunuz, biraz objektif, biraz tarafsız bakmayı öğrenin.
Şu yorumun alnı olsada öpsem

belli bir kısmı ibadete açıktı evet doğru diyorsun hatta e-devletten bakabilirsiniz

Hikayesini yeni öğrendiğimde fena utanmıştım :), araştırmak önemli, bilgi edinmek önemli.

Benim bu ülkede 4/4 lük diyebileceğim bir insan yok ben erdoğandan memnunum arkadaş bu kadar basit.

sonunda bilgili biri

Bu ülkeyi duyan,gören,bilen var mı? 😂
Madem öyle bende atayım
Screenshot_2020-08-30-19-08-29-591_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-08-30-19-09-58-189_com.android.chrome.jpg

Örnek, hindistan da bir aylık maaş 30k rupi iken Türkiye de bir aylık maaş 2.3k falan, yani demek istediğim her ülkenin para birimi farklıdır bütün paralar aynı değeri taşımaz

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri