mertyılmaz
80+ Bronze
Dahası
İzledin mi videoyu gördün mü kelle diyeniYalan demedim?Neye yalan demişim kardeşim?
İzledin mi videoyu gördün mü kelle diyeniYalan demedim?Neye yalan demişim kardeşim?
Apolitik olmak en iyisi zaten dünyanın bu denli sorunları varken, kendi kişisel sorunlarımız varken bu tür ayrımcılık ve sınıflara keskin bölen politika,siyaseti destekleyenleri anlamıyorum.Al benden de o kadar, tarafsızlık en güzeli.
Hocam biz zaten yıllardır memnun değiliz ve bu şahsın uygulamalarından bıktık ama gönderemiyoruz ki paşayı,kendisi saraylarda ziyafet millet sefalet çekiyor.Dünyada en çok makam aracı Türkiye'dedir. 2017'de bu sayı 168 binin üstündeyken şu an kaç olduğu muamma. İngiltere'de bu sayı 8 bin civarıdır. Ve en çok makam aracı Türkiye'dedir. Bu araçların toplam fiyatı keşfettiğimiz(henüz çıkarmadığımız) doğalgaz ile aynıdır. Peki şimdi soruyorum dostlar, hem israftan bahsedip hem de israfın en büyüğünü yapmak ne kadar doğrudur ? Lütfen bu konuyu tartışalım.
arkadaş senin iktisattan anladığın yok gelişmemiş ve gelişmekte olan ulkeler gelişmek için once vergi toplar sonra uretim yapar ihrcaat yapar dış fazla verir ve ulke refah seviyesini arttırır ve gelişmiş ulke konumuna geçer bizde nerde bunlar ?
Zaten öyle ama bazı ülkeler de örnek 20k rupi de bir çamaşır makinesi alınırken bizim ülke de 1.5k ya çamaşır makinesi alınıyorbunlardaki durum bizim 2005 den önce kullandığımız milyon gibi düşünKore'de Asgari Ücrete %1.5 Zam - Kore Gazisi
Kore, 2021 için asgari ücreti % 1.5'lik bir artış yaparak, yani mevcut asgari ücretin üzerine 130 won koyarak (bizdeki kuruş) saatte 8,720 won'a çıkardı.www.koregazisi.com
R nasıl yapılır örnektedirYalan demedim?Neye yalan demişim kardeşim?
Onları ucuza asgari maaşlılara verse en iyisini yapar da....Dünyada en çok makam aracı Türkiye'dedir. 2017'de bu sayı 168 binin üstündeyken şu an kaç olduğu muamma. İngiltere'de bu sayı 8 bin civarıdır. Ve en çok makam aracı Türkiye'dedir. Bu araçların toplam fiyatı keşfettiğimiz(henüz çıkarmadığımız) doğalgaz ile aynıdır. Peki şimdi soruyorum dostlar, hem israftan bahsedip hem de israfın en büyüğünü yapmak ne kadar doğrudur ? Lütfen bu konuyu tartışalım.
Bizimkiler topladıkları vergiler ile Kimlerin karınlarını doyuracaklar acaba hangi doymaz bu ?Biz belli bir kısımda takılıp kaldık...
Çok haklısın.Hocam biz zaten yıllardır memnun değiliz ve bu şahsın uygulamalarından bıktık ama gönderemiyoruz ki paşayı,kendisi saraylarda ziyafet millet sefalet çekiyor.
Aferin güzel ekonomi mizin olduğnu ispatladın
Dostum sen ciddi misin ya Kkskajwpwkwwkpw
Trollüğüne attım la, ciddiye almayınZaten öyle ama bazı ülkeler de örnek 20k rupi de bir çamaşır makinesi alınırken bizim ülke de 1.5k ya çamaşır makinesi alınıyor
Yani demek istediğim Türk lirası şu ülkenin para biriminden şu kadar kötü demek saçma olur
Apolitik olmak en iyisi zaten dünyanın bu denli sorunları varken, kendi kişisel sorunlarımız varken bu tür ayrımcılık ve sınıflara keskin bölen politika,siyaseti destekleyenleri anlamıyorum.
hangi chp dönemi kardeş soruyorum sana ? ataturk dönemini diyorsan dış fazla verdik o donemde evet ecevit dönemi kotuydu ama en azında ulkede bukdar işssizlik bukdar enflasyon ve vergi yoktu dolarda bukdar yuksek değildi hatırlatırımYa kardeş sen anlayamıyosun galiba akdenizde yunanistan it dalaşı yapıyor hepsi onun arkasında sende bende biliyoruz dünyanın bizi sevmediğini CHp döneminde dışa bağımlılık %70 iken şuanda %30
eleştirmek herkesin en doğal hakkı bro ama öenmli olan nasıl bir dil kullandığınSadece bilgisayar başında oturan tek derdi PC toplamak olan 1-2 kişi var buradan oturup hükümeti eleştiriyorlar ya gülerek okuyorum saolun
Yalandan kastım eksiklerini kabul etmiyosun ülkede böyle bir sorun varYalan demedim?Neye yalan demişim kardeşim?