Neler Yeni

KONU KİLİTLENMİŞTİR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Al benden de o kadar, tarafsızlık en güzeli.
Apolitik olmak en iyisi zaten dünyanın bu denli sorunları varken, kendi kişisel sorunlarımız varken bu tür ayrımcılık ve sınıflara keskin bölen politika,siyaseti destekleyenleri anlamıyorum.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Dünyada en çok makam aracı Türkiye'dedir. 2017'de bu sayı 168 binin üstündeyken şu an kaç olduğu muamma. İngiltere'de bu sayı 8 bin civarıdır. Ve en çok makam aracı Türkiye'dedir. Bu araçların toplam fiyatı keşfettiğimiz(henüz çıkarmadığımız) doğalgaz ile aynıdır. Peki şimdi soruyorum dostlar, hem israftan bahsedip hem de israfın en büyüğünü yapmak ne kadar doğrudur ? Lütfen bu konuyu tartışalım.
Hocam biz zaten yıllardır memnun değiliz ve bu şahsın uygulamalarından bıktık ama gönderemiyoruz ki paşayı,kendisi saraylarda ziyafet millet sefalet çekiyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
arkadaş senin iktisattan anladığın yok gelişmemiş ve gelişmekte olan ulkeler gelişmek için once vergi toplar sonra uretim yapar ihrcaat yapar dış fazla verir ve ulke refah seviyesini arttırır ve gelişmiş ulke konumuna geçer bizde nerde bunlar ?

Biz belli bir kısımda takılıp kaldık...

bunlardaki durum bizim 2005 den önce kullandığımız milyon gibi düşün
Zaten öyle ama bazı ülkeler de örnek 20k rupi de bir çamaşır makinesi alınırken bizim ülke de 1.5k ya çamaşır makinesi alınıyor
Yani demek istediğim Türk lirası şu ülkenin para biriminden şu kadar kötü demek saçma olur

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dünyada en çok makam aracı Türkiye'dedir. 2017'de bu sayı 168 binin üstündeyken şu an kaç olduğu muamma. İngiltere'de bu sayı 8 bin civarıdır. Ve en çok makam aracı Türkiye'dedir. Bu araçların toplam fiyatı keşfettiğimiz(henüz çıkarmadığımız) doğalgaz ile aynıdır. Peki şimdi soruyorum dostlar, hem israftan bahsedip hem de israfın en büyüğünü yapmak ne kadar doğrudur ? Lütfen bu konuyu tartışalım.
Onları ucuza asgari maaşlılara verse en iyisini yapar da....

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Aferin güzel ekonomi mizin olduğnu ispatladın
Dostum sen ciddi misin ya Kkskajwpwkwwkpw
Zaten öyle ama bazı ülkeler de örnek 20k rupi de bir çamaşır makinesi alınırken bizim ülke de 1.5k ya çamaşır makinesi alınıyor
Yani demek istediğim Türk lirası şu ülkenin para biriminden şu kadar kötü demek saçma olur
Trollüğüne attım la, ciddiye almayın

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Apolitik olmak en iyisi zaten dünyanın bu denli sorunları varken, kendi kişisel sorunlarımız varken bu tür ayrımcılık ve sınıflara keskin bölen politika,siyaseti destekleyenleri anlamıyorum.

Yani ayrımcılık hoş değil, çoğu konuda, derler ya ırkçılık sadece renklerle değildir, hah ondan işte :).

ARDA07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ARDA
Ya kardeş sen anlayamıyosun galiba akdenizde yunanistan it dalaşı yapıyor hepsi onun arkasında sende bende biliyoruz dünyanın bizi sevmediğini CHp döneminde dışa bağımlılık %70 iken şuanda %30
hangi chp dönemi kardeş soruyorum sana ? ataturk dönemini diyorsan dış fazla verdik o donemde evet ecevit dönemi kotuydu ama en azında ulkede bukdar işssizlik bukdar enflasyon ve vergi yoktu dolarda bukdar yuksek değildi hatırlatırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece bilgisayar başında oturan tek derdi PC toplamak olan 1-2 kişi var buradan oturup hükümeti eleştiriyorlar ya gülerek okuyorum saolun :D
eleştirmek herkesin en doğal hakkı bro ama öenmli olan nasıl bir dil kullandığın :)

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Yalan demedim?Neye yalan demişim kardeşim?
Yalandan kastım eksiklerini kabul etmiyosun ülkede böyle bir sorun var
CHPliler chpnin yaptığı iyi şeyleri sürekli söylerler eksiklerini hiç bahsetmezler
Akp liler erdoğanın iyi yanlarını söylerler ülkenin iyi olduğunu söylerlee fakat ülkenin kayıp gittiğini görmzler eksiklerinden bahsetmezler
Ama yinede senin görüşüne saygım sonsuz fakat sende lütfen benim görüşüme saygı duy

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,019,021
Üyeler
161,539
Son üye
z3nci
Top Bottom