ARDA07
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
kesinliklikle kardeşimHikayesini yeni öğrendiğimde fena utanmıştım, araştırmak önemli, bilgi edinmek önemli.
kesinliklikle kardeşimHikayesini yeni öğrendiğimde fena utanmıştım, araştırmak önemli, bilgi edinmek önemli.
barzaniyi karşıyalani söylermisin bana onla el ele tutuşanBenim bu ülkede 4/4 lük diyebileceğim bir insan yok ben erdoğandan memnunum arkadaş bu kadar basit.
Memnun olabilirsin saygı duyarız fakat eksiklerini söyledğimizde "YALAN" demen çok yanlış.Benim bu ülkede 4/4 lük diyebileceğim bir insan yok ben erdoğandan memnunum arkadaş bu kadar basit.
Hayır onu geçtim, vergiyi eleştirirsin ama Ayasofyanın İbadete açılmasından rahatsızlık duymaları neden? Bunlar dünkü çocuk, her şey hazır önlerine geliyor, sosyal medyadaki abileri ne yazarsa o, araştırma hiç yok.Evet tapusunda Camii olarak geçiyordu sadece ibadete kapalıydı, ama pek araştıran yok.
Benim bu ülkede 4/4 lük diyebileceğim bir insan yok ben erdoğandan memnunum arkadaş bu kadar basit.
Aferin güzel ekonomi mizin olduğnu ispatladın
Siyaset olaylarını cidden sevmiyorum.
Yalan demedim?Neye yalan demişim kardeşim?Memnun olabilirsin saygı duyarız fakat eksiklerini söyledğimizde "YALAN" demen çok yanlış.
Dostum sen ciddi misin ya Kkskajwpwkwwkpw
İşte bizim derdimizde bu. İsterse tapsınlar bize ne ama yanlışa yanlış deyince hemen olayları çarpıtıp hakaret vs. %200 küsür verginin yanlış olduğunu söylüyoruz ama yalancı oluyoruz, çok acıklı bir durum.Memnun olabilirsin saygı duyarız fakat eksiklerini söyledğimizde "YALAN" demen çok yanlış.
arkadaş senin iktisattan anladığın yok gelişmemiş ve gelişmekte olan ulkeler gelişmek için once vergi toplar sonra uretim yapar ihrcaat yapar dış fazla verir ve ulke refah seviyesini arttırır ve gelişmiş ulke konumuna geçer bizde nerde bunlar ?İroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyor