Neler Yeni

KONU KİLİTLENMİŞTİR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Siyaset olaylarını cidden sevmiyorum.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut Kaçan
Evet tapusunda Camii olarak geçiyordu sadece ibadete kapalıydı, ama pek araştıran yok :D.
Hayır onu geçtim, vergiyi eleştirirsin ama Ayasofyanın İbadete açılmasından rahatsızlık duymaları neden? Bunlar dünkü çocuk, her şey hazır önlerine geliyor, sosyal medyadaki abileri ne yazarsa o, araştırma hiç yok.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Benim bu ülkede 4/4 lük diyebileceğim bir insan yok ben erdoğandan memnunum arkadaş bu kadar basit.

Bu senin başkalarını, sen bucusun sen sucusun deme hakkını vermez, AKP lisindir olabilir, ama bu sana kalsın, eleştirini sohbetini yaparken tarafsız ve objektif ol, Her şeyi iyi yanı kötü yanı ile doğruca eleştir. Dediğin gibi kimi kimse 4/4 lük değil :).

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Memnun olabilirsin saygı duyarız fakat eksiklerini söyledğimizde "YALAN" demen çok yanlış.
İşte bizim derdimizde bu. İsterse tapsınlar bize ne ama yanlışa yanlış deyince hemen olayları çarpıtıp hakaret vs. %200 küsür verginin yanlış olduğunu söylüyoruz ama yalancı oluyoruz, çok acıklı bir durum.

ARDA07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ARDA
İroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyor
arkadaş senin iktisattan anladığın yok gelişmemiş ve gelişmekte olan ulkeler gelişmek için once vergi toplar sonra uretim yapar ihrcaat yapar dış fazla verir ve ulke refah seviyesini arttırır ve gelişmiş ulke konumuna geçer bizde nerde bunlar ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom