Neler Yeni

KONU KİLİTLENMİŞTİR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
yav kardeşim senin kafanı varya ben bak çok sinirledim algılayamıyormusun bana hakaret ettitği halde hakaret etmedim diyor

kanıt vurdaa kanıt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne biliyodun içerde olduklarını??
Minik dostum, belli sen daha baba parası yiyip okuluna giden ufak bir çocuksun. İlerde (inşallah) dediğin gibi asgari ücretli günde minimum 15 saat çalışacağın bir işe girer sandığın krallar gibi yaşarsın. Bekarken bile asgari ücretle geçinemeyip ay sonunu zor getirdiğinde o zaman anlarsın hayatı. Hele birde üniversite okuyup işsiz kalınca o zaman dank eder. Öyle bir karanlığa düşmüşsün ki deniz fenerlerini tutsak sana kurtarmaz. Cehaletinle mutluluklar. Hayat sana güzel. Şimdilik.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
yav kardeşim senin kafanı varya ben bak çok sinirledim algılayamıyormusun bana hakaret ettitği halde hakaret etmedim diyor

kanıt vurdaa kanıt

Ne biliyodun içerde olduklarını??
Hakaret değil olanı söylüyorum kanıtlıycak bir şeyin yok sen birilerinin altında her zaman alt pozisyonlarda eziyet çeken bir insan olarak yaşıcaksın ilerki hayatında düşüncelerin böyle olduğu sürece.

Ekler

• Ek Açıklama 2020-08-30 190431.png
    Ek Açıklama 2020-08-30 190431.png
    19 KB · Hit: 34

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Senin gibi at gözlüklü insanlar hala oldukça zaten bu ülke gelişmez cahil kesim bunların bilgilenmesi lazım
Sizin ananız babanız HDPyle kolkola yürüyüş yapan adamlara oy versin bizde cahil olalım konu kapanmıstır :)

Hakaret değil olanı söylüyorum kanıtlıycak bir şeyin yok sen birilerinin altında her zaman alt pozisyonlarda eziyet çeken bir insan olarak yaşıcaksın ilerki hayatında düşüncelerin böyle olduğu sürece.
Yanındaki kelimeyi neden işaretlemedin?

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Sizin ananız babanız HDPyle kolkola yürüyüş yapan adamlara oy versin bizde cahil olalım konu kapanmıstır :)

Şuan ülkede oy verilebilicek bir parti yok zaten
Ama oy verilmeyecek partide var

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Minik dostum, belli sen daha baba parası yiyip okuluna giden ufak bir çocuksun. İlerde (inşallah) dediğin gibi asgari ücretli günde minimum 15 saat çalışacağın bir işe girer sandığın krallar gibi yaşarsın. Bekarken bile asgari ücretle geçinemeyip ay sonunu zor getirdiğinde o zaman anlarsın hayatı. Hele birde üniversite okuyup işsiz kalınca o zaman dank eder. Öyle bir karanlığa düşmüşsün ki deniz fenerlerini tutsak sana kurtarmaz. Cehaletinle mutluluklar. Hayat sana güzel. Şimdilik.
Minik dostum hımmm.Yaşını merak ettim cahil ergen?

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

Şehit sandıklarına kelle diyenlere mi versin oyu veya başı açık kadın perdesiz eve benzer ya kiralıktır ya satılık diyenlere mi? :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom