KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Her ülke vergi alır ama her ülke seni donuna kadar soymaz.
Hangi ülkede yüzde 200 vergi var.
Ya kardeş sen anlayamıyosun galiba akdenizde yunanistan it dalaşı yapıyor hepsi onun arkasında sende bende biliyoruz dünyanın bizi sevmediğini CHp döneminde dışa bağımlılık %70 iken şuanda %30

a
Türkiyede yaşıyoruz bir sürü millet var zaten yokluktan çıkmısız ambargo uygulanıor müslüman oldugumuz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ambargo uyguluyorlar
abo hocam durumunuz çok fena acilen uyanmanız lazım yani şu söylediğiniz lafı sçyleyenler ya hayatında hiç medya veya kitap açık okumamış insanlar yada kulaktan dolma bilgilerle konuşan 9 yaşındaki çocuklar söylüyor george orwell 1984 okumanızı öneririm

Tüh bende tam bmw 7 alacaktım bu zamdan sonra bütçemi aştı.
Olay öyle değil benim babam galerici sıfır araçların fiyatları yükseldikçe yükseliyor 2. El piyasası uçuyor passat 1 haftada 5-10 bin Tl koydu bir kaç yıl önce 2018 model arabayı sattığımız fiyata şimdi 2015 model arabayı o fiyata satıyoruz

Yanlış anlaşılmasın RTE yi savunduğumdan değil. Şurda RTE yi eleştirenlerin çoğu 20 yaş altı gençlerimiz. Z kuşağı çok tehlikeli bir kuşak olan ülkeye olacak. Başka oy verilecek adam, parti çıksa ilk gidip ben oy vereceğim. 25 yaşındayım daha gidip ne akp sine ne chp sine ne mhp sine oy vermedim. İnsanlar akp ye mhp ye falan o verebilir bunu anlıyorum. Ancak diğer bazı terör yanlısı partilere oy vermek düpedüz teröre çanak tutmaktır. Bu millet bunları unutmayacak.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri