- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Her ülke vergi alır ama her ülke seni donuna kadar soymaz.İroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyor
Hangi ülkede yüzde 200 vergi var.
Her ülke vergi alır ama her ülke seni donuna kadar soymaz.İroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyor
Dış mihrakların oyunu dimi...Türkiyede yaşıyoruz bir sürü millet var zaten yokluktan çıkmısız ambargo uygulanıor müslüman oldugumuz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ambargo uyguluyorlar
Yazık Kafana alabilir miyiz arkadaşaYa ugrasmayın insanlarla boşver elleme git Ecevit'e bak inönüye bak neler yapmıslar yani Türkiyenin başına Atatürk'ten sonra gelen en iyi lider RTE
Rte den iyisi gelmez
Ya kardeş sen anlayamıyosun galiba akdenizde yunanistan it dalaşı yapıyor hepsi onun arkasında sende bende biliyoruz dünyanın bizi sevmediğini CHp döneminde dışa bağımlılık %70 iken şuanda %30Her ülke vergi alır ama her ülke seni donuna kadar soymaz.
abo hocam durumunuz çok fena acilen uyanmanız lazım yani şu söylediğiniz lafı sçyleyenler ya hayatında hiç medya veya kitap açık okumamış insanlar yada kulaktan dolma bilgilerle konuşan 9 yaşındaki çocuklar söylüyor george orwell 1984 okumanızı öneririmTürkiyede yaşıyoruz bir sürü millet var zaten yokluktan çıkmısız ambargo uygulanıor müslüman oldugumuz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ambargo uyguluyorlar
Olmayan şeye laf söylemem ben.Yazık Kafana alabilir miyiz arkadaşa
Niye noldu?Bunu ben değil istatistikler söylüyor masal anlatmıyoruzYazık Kafana alabilir miyiz arkadaşa
sertti.Olmayan şeye laf söylemem ben.
şimdi sen diyorsun ki türkiye eskiden daha kötüydü öyle mi ?Niye noldu?Bunu ben değil istatistikler söylüyor masal anlatmıyoruz
Hahaha siz chpliler ölmüneee savunun 2 cümleyi bi araya getiremeyen kknin partisini hahah :Olmayan şeye laf söylemem ben.
tabii dostum haklısın hatta ben allah ile rte yi aynı derecede seviyorum ne düşünüyorsun
Asgari ücret, vergi, eğitim sistemi konusunda haklısınız ama siyasette taraf tutmuyorum, tarafsızımHer ülke vergi alır ama her ülke seni donuna kadar soymaz.
Olay öyle değil benim babam galerici sıfır araçların fiyatları yükseldikçe yükseliyor 2. El piyasası uçuyor passat 1 haftada 5-10 bin Tl koydu bir kaç yıl önce 2018 model arabayı sattığımız fiyata şimdi 2015 model arabayı o fiyata satıyoruzTüh bende tam bmw 7 alacaktım bu zamdan sonra bütçemi aştı.