KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Türkiyede yaşıyoruz bir sürü millet var zaten yokluktan çıkmısız ambargo uygulanıor müslüman oldugumuz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ambargo uyguluyorlar
Dostum dinle. Türkiye müslüman bir ülke değildir. Ve kimse dini farklı olduğu için başka bir millete "dur şu benle aynı dinde değil ülkesine ambargo koyim" demez.

En iyisi dediğin adam altın klozete yaparken asgari ücretli amcalar ayda 1 kilo et yiyemiyor ama en iyisini siz bilirsiniz.
Ülkeyi faize gömdüler herkes borçlu ama en iyisini siz bilirsiniz.

Kral sen gidip gördün mü o adamın altın klozet kullandığını ? O borca giren adamların neredeyse hepsi marka,gösteriş bağımlısı insanlar :/

Benim babam yıllardır çalışıyor 30 senelik çalışma geçmişi var Asgari ücret diye bir şey yok arkadaşlarrr birçok insan asgari ücret üzerinden maaşını alıyor ama mesaileri var biz yıllardır bu şekilde geçiniyoruz burda hükumete sallamaya gerek yok

@kaplanharun sen faize boğulmuşluk görmemişssin. 1940 sonrası cumhuriyet tarihini araştırmanı,okumanı şiddetle tavsiye ediyorum. Ya da en basitinden bu hükümet gelmeden önceki 10 yıla bak. Sizin derdiniz şu yokluk görmediniz. RTE geldi bu ülkeyi refaha boğdu. Ee o refah döneminde(2003-2012) hayatının büyük kısmını geçirmiş olanlar ötesini berisini bilmeyenler şimdi kalmış ekonomi eleştirmeni olmuş. ASIL SİZİN KAFANIZA YAZIK.
Dostum sen iyimisin?
Ben genç bir türk evladıyım.
Ülkenin 60 yıl önce kötü olması bizim belirleyicimiz olamaz.
Ortada yanlış bir şey varsa söylemeliyiz.
Eleştirmezsek bizi biz yapan özelliğimiz körelir.

konularına baktım 15 yaşınday mışsın ve burdan bize abilik taslıyorsun buyur sen eleştir hükumeti madem çok biliyorsun

Kimseye abilik tasladığım yok. 15 yaşında olup senden daha mantıklı konuştuğumu (tabi yaşını araştırmadım yaşını bilmiyorum) düşünüyorum hiç değilse kimsenin yaşını ifşa edip küçük düşürmeye çalışmıyorum.

Ülkemizin ekonomisi kötü çünkü ekonomisinin kötü olmasının sebebide bize ambargo uygulanması bu kadar basit
Osmanlı zamanından kalan dış borçlar genç devlet Türkiye cumhuriyeti nin omzuna atıldı, yıllar boyunca bu borcu ödemekten ülke gelişmedi ama bu arkadaşlar tarih bilmeden ülke şöyle kötü böyle kötü diye savunuyor
Benim de zoruma bu gidiyor

Yol olmasa sen isine nasıl gideceksin? ülkede ne kadar trafik olursa isine geç kalan insan sayısı çoğalır basit bir örnek işçi isine geç kaldı ee üretilen eşya miktarı azaldı sonra Türkiye üretmiyor.
ÜLKENİN TİCARETİ; turizmi, ulaşımı herşeyi yollar sayesinde gerçekleşir bu geri kafalı insanlar yolu bir işe yaramıyor sanıyor ama geri kafalı çocuk hepsi madem yol bu kadar basitti neden ecevit abiniz yapmadı neden zamanında yapılmadı bu yolar?

Dünyada en çok makam aracı Türkiye'dedir. 2017'de bu sayı 168 binin üstündeyken şu an kaç olduğu muamma. İngiltere'de bu sayı 8 bin civarıdır. Ve en çok makam aracı Türkiye'dedir. Bu araçların toplam fiyatı keşfettiğimiz(henüz çıkarmadığımız) doğalgaz ile aynıdır. Peki şimdi soruyorum dostlar, hem israftan bahsedip hem de israfın en büyüğünü yapmak ne kadar doğrudur ? Lütfen bu konuyu tartışalım.
başlıktan sonrasını okumadım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri