KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yanlış anlaşılmasın RTE yi savunduğumdan değil. Şurda RTE yi eleştirenlerin çoğu 20 yaş altı gençlerimiz. Z kuşağı çok tehlikeli bir kuşak olan ülkeye olacak. Başka oy verilecek adam, parti çıksa ilk gidip ben oy vereceğim. 25 yaşındayım daha gidip ne akp sine ne chp sine ne mhp sine oy vermedim. İnsanlar akp ye mhp ye falan o verebilir bunu anlıyorum. Ancak diğer bazı terör yanlısı partilere oy vermek düpedüz teröre çanak tutmaktır. Bu millet bunları unutmayacak.
Aynen öyle bunların çoğu memurun maaşını dilenidği sgknın battıgı,okul kitaplarının parayla bile bulunmadıgı yılları görmedi burda ona buna sallıyorlar

Ya kardeş sen anlayamıyosun galiba akdenizde yunanistan it dalaşı yapıyor hepsi onun arkasında sende bende biliyoruz dünyanın bizi sevmediğini CHp döneminde dışa bağımlılık %70 iken şuanda %30
Haklısınız hocam siz bilirsiniz.
Ülkemde dolar 8e dayanmış agari ücret hergün eriyor ama siz bilirsiniz.
En iyisi dediğin adam altın klozete yaparken asgari ücretli amcalar ayda 1 kilo et yiyemiyor ama en iyisini siz bilirsiniz.
Ülkeyi faize gömdüler herkes borçlu ama en iyisini siz bilirsiniz.
Ülkede herşeyde fahiş vergiler var ama ne olsa dış güçlerin oyunu en iyisini yine siz bilirsiniz.

Durum bundan ibaret
f05feb96-c4bd-42bc-bfe7-645a91558aeb.jpg

Sadece bilgisayar başında oturan tek derdi PC toplamak olan 1-2 kişi var buradan oturup hükümeti eleştiriyorlar ya gülerek okuyorum saolun :D
konularına baktım 15 yaşınday mışsın ve burdan bize abilik taslıyorsun buyur sen eleştir hükumeti madem çok biliyorsun

@kaplanharun sen faize boğulmuşluk görmemişssin. 1940 sonrası cumhuriyet tarihini araştırmanı,okumanı şiddetle tavsiye ediyorum. Ya da en basitinden bu hükümet gelmeden önceki 10 yıla bak. Sizin derdiniz şu yokluk görmediniz. RTE geldi bu ülkeyi refaha boğdu. Ee o refah döneminde(2003-2012) hayatının büyük kısmını geçirmiş olanlar ötesini berisini bilmeyenler şimdi kalmış ekonomi eleştirmeni olmuş. ASIL SİZİN KAFANIZA YAZIK.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri