Yazık Kafanaİroni değil ülke vergilerle geçinir her ülke veriyor
vergilerin dış güçlerle alakası yok ama onu unut hocamveri konusunda fazla vergi alınmasından bende şikayetçiyim ama ben yaptıgı hatalarıda söylüyorum yaptıgı avantajlarıda
Aynen öyle bunların çoğu memurun maaşını dilenidği sgknın battıgı,okul kitaplarının parayla bile bulunmadıgı yılları görmedi burda ona buna sallıyorlarYanlış anlaşılmasın RTE yi savunduğumdan değil. Şurda RTE yi eleştirenlerin çoğu 20 yaş altı gençlerimiz. Z kuşağı çok tehlikeli bir kuşak olan ülkeye olacak. Başka oy verilecek adam, parti çıksa ilk gidip ben oy vereceğim. 25 yaşındayım daha gidip ne akp sine ne chp sine ne mhp sine oy vermedim. İnsanlar akp ye mhp ye falan o verebilir bunu anlıyorum. Ancak diğer bazı terör yanlısı partilere oy vermek düpedüz teröre çanak tutmaktır. Bu millet bunları unutmayacak.
Haklısınız hocam siz bilirsiniz.Ya kardeş sen anlayamıyosun galiba akdenizde yunanistan it dalaşı yapıyor hepsi onun arkasında sende bende biliyoruz dünyanın bizi sevmediğini CHp döneminde dışa bağımlılık %70 iken şuanda %30
Rapor edilmiştirYazık Kafana
Ülkemizin ekonomisi kötü çünkü ekonomisinin kötü olmasının sebebide bize ambargo uygulanması bu kadar basitPeki dostum neden bu kadar vergi verdiğini hiç sorguladın mı ?
konularına baktım 15 yaşınday mışsın ve burdan bize abilik taslıyorsun buyur sen eleştir hükumeti madem çok biliyorsunSadece bilgisayar başında oturan tek derdi PC toplamak olan 1-2 kişi var buradan oturup hükümeti eleştiriyorlar ya gülerek okuyorum saolun![]()
Ben onları takmıyorum bile onun yaşı 12 dirRapor edilmiştir