KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Al benden de o kadar, tarafsızlık en güzeli.
Apolitik olmak en iyisi zaten dünyanın bu denli sorunları varken, kendi kişisel sorunlarımız varken bu tür ayrımcılık ve sınıflara keskin bölen politika,siyaseti destekleyenleri anlamıyorum.

Dünyada en çok makam aracı Türkiye'dedir. 2017'de bu sayı 168 binin üstündeyken şu an kaç olduğu muamma. İngiltere'de bu sayı 8 bin civarıdır. Ve en çok makam aracı Türkiye'dedir. Bu araçların toplam fiyatı keşfettiğimiz(henüz çıkarmadığımız) doğalgaz ile aynıdır. Peki şimdi soruyorum dostlar, hem israftan bahsedip hem de israfın en büyüğünü yapmak ne kadar doğrudur ? Lütfen bu konuyu tartışalım.
Hocam biz zaten yıllardır memnun değiliz ve bu şahsın uygulamalarından bıktık ama gönderemiyoruz ki paşayı,kendisi saraylarda ziyafet millet sefalet çekiyor.

arkadaş senin iktisattan anladığın yok gelişmemiş ve gelişmekte olan ulkeler gelişmek için once vergi toplar sonra uretim yapar ihrcaat yapar dış fazla verir ve ulke refah seviyesini arttırır ve gelişmiş ulke konumuna geçer bizde nerde bunlar ?

Biz belli bir kısımda takılıp kaldık...

bunlardaki durum bizim 2005 den önce kullandığımız milyon gibi düşün
Zaten öyle ama bazı ülkeler de örnek 20k rupi de bir çamaşır makinesi alınırken bizim ülke de 1.5k ya çamaşır makinesi alınıyor
Yani demek istediğim Türk lirası şu ülkenin para biriminden şu kadar kötü demek saçma olur

Dünyada en çok makam aracı Türkiye'dedir. 2017'de bu sayı 168 binin üstündeyken şu an kaç olduğu muamma. İngiltere'de bu sayı 8 bin civarıdır. Ve en çok makam aracı Türkiye'dedir. Bu araçların toplam fiyatı keşfettiğimiz(henüz çıkarmadığımız) doğalgaz ile aynıdır. Peki şimdi soruyorum dostlar, hem israftan bahsedip hem de israfın en büyüğünü yapmak ne kadar doğrudur ? Lütfen bu konuyu tartışalım.
Onları ucuza asgari maaşlılara verse en iyisini yapar da....

Aferin güzel ekonomi mizin olduğnu ispatladın
Dostum sen ciddi misin ya Kkskajwpwkwwkpw
Zaten öyle ama bazı ülkeler de örnek 20k rupi de bir çamaşır makinesi alınırken bizim ülke de 1.5k ya çamaşır makinesi alınıyor
Yani demek istediğim Türk lirası şu ülkenin para biriminden şu kadar kötü demek saçma olur
Trollüğüne attım la, ciddiye almayın

Apolitik olmak en iyisi zaten dünyanın bu denli sorunları varken, kendi kişisel sorunlarımız varken bu tür ayrımcılık ve sınıflara keskin bölen politika,siyaseti destekleyenleri anlamıyorum.

Yani ayrımcılık hoş değil, çoğu konuda, derler ya ırkçılık sadece renklerle değildir, hah ondan işte :).

Ya kardeş sen anlayamıyosun galiba akdenizde yunanistan it dalaşı yapıyor hepsi onun arkasında sende bende biliyoruz dünyanın bizi sevmediğini CHp döneminde dışa bağımlılık %70 iken şuanda %30
hangi chp dönemi kardeş soruyorum sana ? ataturk dönemini diyorsan dış fazla verdik o donemde evet ecevit dönemi kotuydu ama en azında ulkede bukdar işssizlik bukdar enflasyon ve vergi yoktu dolarda bukdar yuksek değildi hatırlatırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece bilgisayar başında oturan tek derdi PC toplamak olan 1-2 kişi var buradan oturup hükümeti eleştiriyorlar ya gülerek okuyorum saolun :D
eleştirmek herkesin en doğal hakkı bro ama öenmli olan nasıl bir dil kullandığın :)

Yalan demedim?Neye yalan demişim kardeşim?
Yalandan kastım eksiklerini kabul etmiyosun ülkede böyle bir sorun var
CHPliler chpnin yaptığı iyi şeyleri sürekli söylerler eksiklerini hiç bahsetmezler
Akp liler erdoğanın iyi yanlarını söylerler ülkenin iyi olduğunu söylerlee fakat ülkenin kayıp gittiğini görmzler eksiklerinden bahsetmezler
Ama yinede senin görüşüne saygım sonsuz fakat sende lütfen benim görüşüme saygı duy

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,433
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri