KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kardeşim benim şu an ülkede devlete ait bir mal varlığı bile yok hepsi özel sektöre satıldı. ülkemiz tarıma her türlü elverişli bir ülke ama yediğin her lokma ithal olarak geliyor haberin ola. ülkede üretim yok sadece tüketiliyor. biraz farkına varın ya da araştırın. asgari ücrete 200-300tl zam geliyor ama dışarda harcadığın her kuruşa önceki vergi oranının 2 katı eklenıyor her sene. eğer bunlara okeysen bu kafayla devam edebilirsin. her şey açık ve ortadayken kerizliğin anlamı yok!
??? Sen yalancı bir çocuksun :)

Bence bu ülkede gelebilecek tek kişi Ali Babacan fakat oda AKP gibi olacak 10 yıl refah içerisinde yaşatacak sonra yine aynı senaryo

Tek umudum o ama dediğin şey yaşanabilir, işte tüm umudu mahveden o...

Hiçkimse asgari ücrete muhtaç olmak zorunda değil,babam yıllarca asgari ücretle çalıştı ama 8 saat çalışmak yerine günde 15 saat çalışıyor ve mesai alıyor sizde çalışın cabalayında asgari ücrete muhtac olmayın maadem
Bu yazından sonra sana iyi günler dostum. Hayatında başarılar. Umarım iş hayatına atıldığında burda dediklerini hatırlarsın 8 saat yerine 15 saat çalışıp (olmayan) paranla rezil olduğunda anlıycaksın. 18 yaşından küçük olduğunu belli ettin.

Bu yazından sonra sana iyi günler dostum. Hayatında başarılar. Umarım iş hayatına atıldığında burda dediklerini hatırlarsın 8 saat yerine 15 saat çalışıp (olmayan) paranla rezil olduğunda anlıycaksın. 18 yaşından küçük olduğunu belli ettin.
Hahah sen kaç yasındasın ben 17 yaşındayım ??

Ne biliyosun suçu olmadıgı halde hapise atıldıgı?ordaki askerin evladımısın yokssa?
Barzaniyi karşılayanın ismini merak ettim Ordaki erler darbeci şerefsizlerden emir alıyodu dostum tabi içlerinde suçlu var ama suçsuzda var suçsuzlar neden hapiste

Al işte doğruları da söyleyince yalancı olunuyor. Ülkede her şey özelleştirme adı altında katara ona buna satıldı hala üretimdi yerli milliydi diyorsunuz
yav kardeşim senin kafanı varya ben bak çok sinirledim algılayamıyormusun bana hakaret ettitği halde hakaret etmedim diyor
??? Sen yalancı bir çocuksun :)
kanıt vurdaa kanıt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Barzaniyi karşılayanın ismini merak ettim Ordaki erler darbeci şerefsizlerden emir alıyodu dostum tabi içlerinde suçlu var ama suçsuzda var suçsuzlar neden hapiste
Ne biliyodun içerde olduklarını??

Bu ülkeyi duyan,gören,bilen var mı? 😂

Ekler

• 998AA8A5-1CF4-45F1-8054-94D934B47668.png
    998AA8A5-1CF4-45F1-8054-94D934B47668.png
    262.2 KB · Hit: 39
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri