Müslüm Gürses
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
Nabcaksın bilader yaşımı sen millete hakaret edip kendini haklı çıkarmaya calısacak kadar acizsin neyden bahsediyorsun?yaşını öğrenebilir miyim mümkünse?
Nabcaksın bilader yaşımı sen millete hakaret edip kendini haklı çıkarmaya calısacak kadar acizsin neyden bahsediyorsun?yaşını öğrenebilir miyim mümkünse?
Nerden biliyorsun şu anda diyorsunKARDEŞİM BENDE TÜRKİYENİN DURUMUNDAN MEMNUN DEĞİLİM AMA BU ÜLKEYİ YÖNETEBİLCEK POTANSİYELDE BİR ADAM YOK ŞUANDA
Asgari ücretle alındı ev ve araba.Ülkenin refah seviyesi senin ailenin gelirine göre belirlenmez asgari ücrete göre belirlenir o zaman acuna bakalım jeti arabası uçağı helikopteri var e ozaman ülkemiz çok iyi
Yol zaten yapılması gereken bir şey bu şey gibi size biz asgari ücret verdikNİYE YOL YAPILINCA ZORUNA GİDİYOR? ULAŞIM TİCARET TURİZİM NEYLE SAGLANIYOR HAVADAN UÇ MADEM HERGÜN YOLDAN MEMNUN DEĞİLSEN
Canı gönülden inandık.Asgari ücretle alındı ev ve araba.
Yok kardeşim bitane adam göster bana Mansur yavaş demeyin artık mansur yavaş başa geldi diyelimki iyi yönetti bay kemal hemen çullanıcak ülkenin üstüne ondan sonra gör nijeryadan beter olur halinNerden biliyorsun şu anda diyorsun
o zaman chp de sürekli atatürkü kullanıyor chp de atatürk tüccarlığımı yapiyor.Neden her zaman Din kullanılıyo din tüccarlıği yapılıyo
hahaha CHP neden yapmadı o zaman??Yol zaten yapılması gereken bir şey bu şey gibi size biz asgari ücret verdik
Kaç yılda,ailen yıllarını harap ettiAsgari ücretle alındı ev ve araba.
At yalanı, inanı demişler. Nasılsa beleş atmak.Asgari ücretle alındı ev ve araba.
Dostum aldığın bulaşık makinası, çamaşır makinesi vb. yerli üretim olduğunu varsayalıım neden bir tanesi binlerce tl değerinde? Bir asgari ücretle bir ev dizebiliyor musun? Bir asgari ücretinle refah bir yaşam yaşayabiliyor musun? Sizler birilerinin mahkumu olmak zorundasınız böyle düşündükçe.Bunların hepsi yerli üretim
Oda doruo zaman chp de sürekli atatürkü kullanıyor chp de atatürk tüccarlığımı yapiyor.