Neler Yeni

KONU KİLİTLENMİŞTİR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ARDA07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ARDA
Sizin ananız babanız HDPyle kolkola yürüyüş yapan adamlara oy versin bizde cahil olalım konu kapanmıstır :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanındaki kelimeyi neden işaretlemedin?
peki kardeşim bunu goruyorsunda neden haburu neden çözüm sürecini neden megrileri neden fetoyle ortak hareketleri görmüyorsun olaya sadece tek taraflı bakmak yanlış

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sizin ananız babanız HDPyle kolkola yürüyüş yapan adamlara oy versin bizde cahil olalım konu kapanmıstır :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanındaki kelimeyi neden işaretlemedin?

İşiniz gücünüz parti, ülkede bir taraftan olmak zorunluluk olmuş, ayrımcılık hatsafada, sende bu ayrımcılardansın. Bana sorarsan CHP de kötü, MHP, AKP de yani ne bu, hepiniz birer siyaset adamımı oldunuz, biraz objektif, biraz tarafsız bakmayı öğrenin.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
İşiniz gücünüz parti, ülkede bir taraftan olmak zorunluluk olmuş, ayrımcılık hatsafada, sende bu ayrımcılardansın. Bana sorarsan CHP de kötü, MHP, AKP de yani ne bu, hepiniz birer siyaset adamımı oldunuz, biraz objektif, biraz tarafsız bakmayı öğrenin.
Şu yorumun alnı olsada öpsem

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
belli bir kısmı ibadete açıktı evet doğru diyorsun hatta e-devletten bakabilirsiniz

Hikayesini yeni öğrendiğimde fena utanmıştım :), araştırmak önemli, bilgi edinmek önemli.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Benim bu ülkede 4/4 lük diyebileceğim bir insan yok ben erdoğandan memnunum arkadaş bu kadar basit.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
sonunda bilgili biri

Bu ülkeyi duyan,gören,bilen var mı? 😂
Madem öyle bende atayım
Screenshot_2020-08-30-19-08-29-591_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-08-30-19-09-58-189_com.android.chrome.jpg

Örnek, hindistan da bir aylık maaş 30k rupi iken Türkiye de bir aylık maaş 2.3k falan, yani demek istediğim her ülkenin para birimi farklıdır bütün paralar aynı değeri taşımaz

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom