Neden Fortnite oynayamıyorum?

Efe_Tkn

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
788
Çöp gibi oynuyorum. Her maç 5-6 kill alıyorum ama soloda win alamıyorum. Şu ana kadar soloda 0 winim var. Acaba yapı yapamadığımdan dolayımı anlamadım.
Neden çöpüm?

Çöp gibi oynuyorum. Her maç 5-6 kill alıyorum ama soloda win alamıyorum. Şu ana kadar soloda 0 winim var. Acaba yapı yapamadığımdan dolayımı anlamadım.
Neden çöpüm?
Genelde yakın çatışmalarda ölüyorsun o oyunda.
Yakın çatışmalar da mesela elinde pompalı var. Pompalıyla 1 kere sıktın. Anında elin duvar veya merdivene gitsin. Hem adamı engelliyorsun, hem merdiven koyarsan üstüne çıkmış oluyorsun.
Yapı olayını da kreatif'de senin çalışman lazım.

Yapı yapmayı iyice öğrenmeni öneririm, alıştırma yap bu konuda kendi başına.

Genelde yakın çatışmalarda ölüyorsun o oyunda.
Yakın çatışmalar da mesela elinde pompalı var. Pompalıyla 1 kere sıktın. Anında elin duvar veya merdivene gitsin. Hem adamı engelliyorsun, hem merdiven koyarsan üstüne çıkmış oluyorsun.
Yapı olayını da kreatif'de senin çalışman lazım.

Sen oynayabiliyormusun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam istersen bir arkadaşımdan rica edebilirim profesyonel olarak fortnite oynuyor sana yardımcı olabilir bu oyunda yapı yapmayı da savaşarak öğreniyorsun onunla buildfight atabilirsiniz

Eklerimde kullanıcı adı ne?

Arkadaşlar fortnite bana çok süslü bir oyun gibi geliyor hani tahta kurmalar özellikler falan, sizce denemeye değermi pek böyle oyunları sevmiyorumda.

Yapı yapmayı iyice öğrenmeni öneririm, alıştırma yap bu konuda kendi başına.

Ama çok zor :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar fortnite bana çok süslü bir oyun gibi geliyor hani tahta kurmalar özellikler falan, sizce denemeye değermi pek böyle oyunları sevmiyorumda.

Mükemmel bir oyun ama çok zor. Ölme simulator.

Neden çöpüm?
zamanında bendede öyle oluyodu büyük ihtimalle adam duyunca stres yapıyosundur onu düzeltirsen çatır çatır win alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri