Format attım düzelmediArkadaslar ekranim siyah beyaz oldu Ctrl+Windows+c yapıyorum olmuyor monitör de sorun yok sorunu nedir acaba
bi kabloları kontrol et knkm masanın altına falan kablo sıkısmıs olabilir bende sıkıştıgında öyle olmustuArkadaslar ekranim siyah beyaz oldu Ctrl+Windows+c yapıyorum olmuyor monitör de sorun yok sorunu nedir acaba
Hayır knkm kablolarla ilgili bı sorun yok farklı bı hdim kablosu bile denedim olmuyorbi kabloları kontrol et knkm masanın altına falan kablo sıkısmıs olabilir bende sıkıştıgında öyle olmustu
Hayır GTX 960EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!
Ekran kartın 5500 XT mi?
o zmn gpu gibi yeni miHayır knkm kablolarla ilgili bı sorun yok farklı bı hdim kablosu bile denedim olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır GTX 960
GTX 960GPU ?
Görüntü gelmiyor mu peki ayrıca klavye fareye güç geliyor muHayır knkm kablolarla ilgili bı sorun yok farklı bı hdim kablosu bile denedim olmuyor
Hayır GTX 960
aga ben şeyi anlamıyorum bende 9 yıllık masaüstü var su zaman kadar sıkıntı olmadı hiç ama milletin 2-3 yıllık ekran kartları sıkıntı cıkarıyorHayır knkm kablolarla ilgili bı sorun yok farklı bı hdim kablosu bile denedim olmuyor
Hayır GTX 960
Knk 7 aylık ekran kartıaga ben şeyi anlamıyorum bende 9 yıllık masaüstü var su zaman kadar sıkıntı olmadı hiç ama milletin 2-3 yıllık ekran kartları sıkıntı cıkarıyor
Sorun gpudami senceKnk 7 aylık ekran kartı
büyük ihtimal öyledir ama anakartın mouse'a klavyeye falan güç veriyor mu ?Knk 7 aylık ekran kartı
Sorun gpudami sence
Kablolarını yeniden kontrol et olmazsa bir de driver güncel mi ona da bak.GTX 960