UNLOST DONANIM ARŞİVİ TARTIŞMASI

memoliady

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
UNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?

Donanım arşivi der geçerim

bunu tartışmaya gerek yok .zaten stok sayısından belli oluyor . unlostunki ucuz da donanım arşivinki kadar değil.

Donanım arşivi tabii ki unlost sistemleri fp deil boş beleş sallıyor bu konuda FPS videosu iyi ama

abi unlost o fpsleri her zaman düşük ayarlarda gösteriyor zaten adam sadece fps istiyor Donanım arşivi sistemin neredeyse bütün detayını anlatıyor ve bence donanım arşivi sistemleri daha uzun ömürlü

UNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?
kardeşim unlost fp ürünleri berbat fps kaybı o kadar çok ki gta 5 oynarken adam kriz geçiriyor ama donanım a baya iyi yapıyor abdullah abi en iyisi bana göre tabi:)

donanım arşivi unlostunkiler fp değil

Geri