Neler Yeni

UNLOST DONANIM ARŞİVİ TARTIŞMASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Furkan ARABACIOĞLU
UNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?
Baba hepiniz hatırlarsınız 2999TL ye monitör artı kasa mükemmel f/p nirvanasıydı ben alamadım çok üzüldüm türkiyede daha öyle bişey görmedim ben aga bunu geçebilen varsa buyursun ringe D.A derim tek geçerim

PcModum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kemal Memal
Donanım arşivi bilinçli bence diğerleri biraz pataküte ve satış yapan adamın dayatmalarını satıyor. Donanım arşivi dayatma değil kendi doğru bulduğu donanımı takipçilerine sunuyor.Benim analizim budur.

Açık ara Donanım Arşivi. Avrupada bile böyle bir kanal yok arkadaşlar .Destekleyin değerini bilin !!!

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
UNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?
Cantuğ abi iyi adam, kral adam. Takipçilerinin en iyisi almasını istiyor. Çok seviyorum şahsen Unlost'u. Fakat kasa konusunda tabii ki DA kasaları daha f/p kasalar. Unlost'a sadece inventus sponsor oluyor. O da pek f/p kasa yapmasına olanak sağlamıyor. Abdullah abinin kasaları muadillerine göre hep daha ucuz f/p kasalar oluyor. Sponsorlarından dolayı ucuzluyor herhalde. Konuyu tartışmak bile saçma DA der geçerim.

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
Cantuğ abi iyi adam, kral adam. Takipçilerinin en iyisi almasını istiyor. Çok seviyorum şahsen Unlost'u. Fakat kasa konusunda tabii ki DA kasaları daha f/p kasalar. Unlost'a sadece inventus sponsor oluyor. O da pek f/p kasa yapmasına olanak sağlamıyor. Abdullah abinin kasaları muadillerine göre hep daha ucuz f/p kasalar oluyor. Sponsorlarından dolayı ucuzluyor herhalde. Konuyu tartışmak bile saçma DA der geçerim.
:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,562
Üyeler
162,708
Son üye
ccaxern
Top Bottom