aynDA sana sistemi kendisine gibi ayarlıyor. Hani ben ne isterim diyor ona göre yapıyor. Adam bir sistem yaptı. Arkadaş tam benim istediklerim mi olur hepsi aynı. Bütçem neyse istediklerim neyse o. Bütçem düşük olsa o bütçeye göre tam istedikleri oluyor insanların. DA nın alternatifi olabilseydi bunca insan bu kadar zaman beklemezdi
Bu ne demek oluyor
Herkes donanım arşivi olduğunu biliyor niye sönen alevi tekrar yakıyosun ki . DA sistemlerinin tartışılacak bir - si yokUNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?
Artık donanım unlost diyeceksiniz wqe bu ne ya abim allah sabır versin diyorum başka bir şey diyemiyorum @Abdullah Hacıgül
Eski bir konuyu şimdi gün yüzüne çıkarmanın manası yok diyorum.UNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?
Aynen aynı yorumu yaptım seninle birkaç dakika önce /// @Emir Aydın Haklısın knkEski bir konuyu şimdi gün yüzüne çıkarmanın manası yok diyorum.