UNLOST DONANIM ARŞİVİ TARTIŞMASI

DA sana sistemi kendisine gibi ayarlıyor. Hani ben ne isterim diyor ona göre yapıyor. Adam bir sistem yaptı. Arkadaş tam benim istediklerim mi olur hepsi aynı. Bütçem neyse istediklerim neyse o. Bütçem düşük olsa o bütçeye göre tam istedikleri oluyor insanların. DA nın alternatifi olabilseydi bunca insan bu kadar zaman beklemezdi

evet unlostun yaptığı yanlış bzizm üzerimize fp yok dedi ama burda bunu tartışmaya gerek yok herkes kendi fimasıyla unlost inventus abdullah abi itopya ile çalışıyor isteyen istediğini alır herkes kendi kitlesi için böyle kapmanylar düzenliyor

DA sana sistemi kendisine gibi ayarlıyor. Hani ben ne isterim diyor ona göre yapıyor. Adam bir sistem yaptı. Arkadaş tam benim istediklerim mi olur hepsi aynı. Bütçem neyse istediklerim neyse o. Bütçem düşük olsa o bütçeye göre tam istedikleri oluyor insanların. DA nın alternatifi olabilseydi bunca insan bu kadar zaman beklemezdi
ayn

Şöyle bir şeye denk geldim.

DA.webp

DADG2 kullanıyorum. Zamanında 4000 küsür tl'ye almıştım. O zamanlar alınacak net en f/p sistemdi. Unlosttan tut jahrein'e kadar neredeyse tüm yayıncıların sistemlerini araştırmıştım

UNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?
Herkes donanım arşivi olduğunu biliyor niye sönen alevi tekrar yakıyosun ki . DA sistemlerinin tartışılacak bir - si yok :)

Kesin öyledir ya da haberi yok sanırım

İki taraf da farklı mecraların insanları diyebiliriz. Unlostu pek sevmem, bilgisayar donanımı mecrasına uzak olmasına rağmen gidip bu şekilde cümleler kurarak işini hakkıyla yapanları umursamaması ondan nefret etmemi sağladı diyebilirim.

UNLOST DEMİŞDİKİ TÜRKİYENİN EN İYİ FİYAT PERFONMANS ÜRÜNLERİNİ BEN YAPIYORUM TÜRKİYEDE İLK VE TEK SİZCE HANGİSİ DONANIM A. UNLOSTUN SİSTEMLERİMİ?
Eski bir konuyu şimdi gün yüzüne çıkarmanın manası yok diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,087
Üyeler
187,148
Son üye
IamCRAZY
Geri