Alperen00_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,213
Tıklama sayar programı felan yok mu 1 günde kaç kere basıyorum merak ettim tahmin edemiyor insanO tarz oyunlarda üzmez.
Bu arada 10 milyon diye biliyorum ama o kadar basmak imkansız gibi yani hayatın boyunca sadece o kadar anca basarsın![]()
Bilmem. Zikirmatiğe bas işteTıklama sayar programı felan yok mu 1 günde kaç kere basıyorum merak ettim tahmin edemiyor insan
Haha Ortalama 10m tıklama ömrü 2 3 yıldır tahminime göre kendi kullanımıma göre hesaplayıncaBilmem. Zikirmatiğe bas işte. Ben bi aralar jitter atıyordum zikirmatiğe ;D
O kadar da basmıyoruz aslında, ama 2 3 dahi olsa yeterli. Ben yılda 1 değişiyorum ekipmanlarıHaha Ortalama 10m tıklama ömrü 2 3 yıldır tahminime göre kendi kullanımıma göre hesaplayınca
En ucuza nereden buldunBilmiyorum @Fiery'e yazdım bakalım ben sana yazarım dostum![]()
Ah shit.G300s önermemeliyim.G300s önermemeliyim.G300s önermemeliyim.G300s önermemeliyim.
Zor tuttum kendimi ama önerim g300s
Click sorunu mu ? 4 yıldır kullanıyorum hiç yaşamadım hatta al bak burda abisiEn ucuza nereden buldun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ah shit.
Click sorunu olan mouse mi![]()
Bütçem var ya çözdüm zaten Rival 3 alacağımBütçen varsa Rival 3. Ama g102 alsan hiç pişman etmez çok güzel mouse.
Şahsen 4 yıllık bir mouseye benzemiyor g300s kullanıyorum 4-5yıllık son 1 yıldır sol ve sağ click çalışmıyor kullanan diğer 3 arkadaşımda öyle click sorunu yazarsanız görürsünüz garanti içinde olunca yenisini gönderiyorlar orası ayrı fakat sizin daha arkasında bulunan g yazısı bile silinmemiş ya 4 yıllık değil veya az kullanıyorsunuz.Click sorunu mu ? 4 yıldır kullanıyorum hiç yaşamadım hatta al bak burda abisi
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir kanıt nasıl olur ?Şahsen 4 yıllık bir mouseye benzemiyor g300s kullanıyorum 4-5yıllık son 1 yıldır sol ve sağ click çalışmıyor kullanan diğer 3 arkadaşımda öyle click sorunu yazarsanız görürsünüz garanti içinde olunca yenisini gönderiyorlar orası ayrı fakat sizin daha arkasında bulunan g yazısı bile silinmemiş ya 4 yıllık değil veya az kullanıyorsunuz.
Şöyle bir kanıt nasıl olur ?
Kanıt atmanıza gerek yoktu kronik sorunu zaten herkes yaşamıyorŞöyle bir kanıt nasıl olur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: