Neler Yeni

Mouse Karşılaştırması

tuna bey

80+ Bronze
Saçmalamayın eğer kronik tıklama sorunu veya kişinin 2 sene sonra değiştirme gibi bir huyu yoksa rival 3 işini fazlasıyla görür.
2 sene az bişey degil aga ki kişiden kişiye göre degişir rahatlıgı bana göre de çok agır bir model

Alperen00_

80+ Bronze
Saçmalamayın eğer kronik tıklama sorunu veya kişinin 2 sene sonra değiştirme gibi bir huyu yoksa rival 3 işini fazlasıyla görür.
Ne zaman bozulursa o zaman ömrü bitmiş demektir bozulunca değiştiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle öyle fazladan 150tl veresim gelmiyor bazen
Evet 150TL mouseden kesip kulaklığa mı bassam diyorum içimden 😀

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
2 sene az bişey degil aga ki kişiden kişiye göre degişir rahatlıgı bana göre de çok agır bir model
İlk olarak 2 sene çok az bir süre 4-5 yıldır g300s kullanıyor kronik tıklama sorunu yaşıyor olmama rağmen,Rahatlık konusunda bir şey diyemem fakat ağırlık konusunda 3gram daha hafif rival 3 bilginize rica ediyorum kullandığınız için hoşuna gidiyor olabilir fakat nötr olmak önemli

tuna bey

80+ Bronze
İlk olarak 2 sene çok az bir süre 4-5 yıldır g300s kullanıyor kronik tıklama sorunu yaşıyor olmama rağmen,Rahatlık konusunda bir şey diyemem fakat ağırlık konusunda 3gram daha hafif rival 3 bilginize rica ediyorum kullandığınız için hoşuna gidiyor olabilir fakat nötr olmak önemli
ikisinide kulandım bunun kadar rahat etmedim o modelde

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem

Orası öyle tabi fakat rival 3 ile 102 arasında 6kat tıklama ömrü farkı var az bir fark değil ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor arada fiyat farkı 2katı yani para konusunda düşüncelyisen 102 almalısın 102ye dönecek gibiyim böyle giderse 300tl ona verene kadar.

ikisinide kulandım bunun kadar rahat etmedim o modelde
Rahatlık konusunda yine aynı şeyi diyorum bunu bilemem ben bu kişiden kişiye göre el boyutuna göre değişir fakat ağırlık konusunda 2sinin ağırlığını özelliklerinden kontrol edebilirisin rival 3 daha hafif yine diyorum arada bulunan fiyat farkı 2kat bu yüzden normal bir şekilde rival 3 102den daha iyi olmak zorunda

Alperen00_

80+ Bronze
Orası öyle tabi fakat rival 3 ile 102 arasında 6kat tıklama ömrü farkı var az bir fark değil ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor arada fiyat farkı 2katı yani para konusunda düşüncelyisen 102 almalısın 102ye dönecek gibiyim böyle giderse 300tl ona verene kadar.
Bilmiyorum @Fiery birkaç kez ilgilenmişti mouse konusunda onunda fikrini merak ettim ben şuan.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem

Kulaklık için değer gibi valla

tuna bey

80+ Bronze

Rahatlık konusunda yine aynı şeyi diyorum bunu bilemem ben bu kişiden kişiye göre el boyutuna göre değişir fakat ağırlık konusunda 2sinin ağırlığını özelliklerinden kontrol edebilirisin rival 3 daha hafif yine diyorum arada bulunan fiyat farkı 2kat bu yüzden normal bir şekilde rival 3 102den daha iyi olmak zorunda
orası öyle ama bu model demek ki yapısı yüzünden o agırlıgı hissettirmedi bende

T.P.G.

80+ Titanium

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
orası öyle ama bu model demek ki yapısı yüzünden o agırlıgı hissettirmedi bende
Ya zaten arasında bulunan ağırlık farkını elin ile hissetmen çok zor sadece ağır dediğin için söyledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom