grafik ayarlarına gelinSea arkdslrr yeni bir leptop aldım harici olarak RX 560x var ama kullanamıyorum gömülü olan kartti kullaniyo sürücüler yüklü ekran kartı gözüküyor ama oyun içinde kullanilmiyo nasıl aktif ettcem
Sürücü icindemi bilgisayarın ayarlarınamigrafik ayarlarına gelin
Tamam geldimgrafik ayarlarına gelin
bilgisayar ayarlarından arama yerine yazınSürücü icindemi bilgisayarın ayarlarınami
Klasik evrensel fln varbilgisayar ayarlarından arama yerine yazın
Göz at a basıp oynamak istediğiniz oyunun exe dosyasını seçinSürücü icindemi bilgisayarın ayarlarınami
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam geldim
Ayarlar > Monitör > Alta inin altta grafik ayarları vardırKlasik evrensel fln var
Reis oyunu steamdan indirdim dediğin yerde bulamıyorumGöz at a basıp oynamak istediğiniz oyunun exe dosyasını seçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlar > Monitör > Alta inin altta grafik ayarları vardır
steamden oyunun dosya konumunu açın oyunun yerini dediğim grafik ayarları yerinden göz ata basıp bulunReis oyunu steamdan indirdim dediğin yerde bulamıyorum
Zula var da launcherinimi atiyim yoksa sadece zula.yazanimj attiyimsteamden oyunun dosya konumunu açın oyunun yerini dediğim grafik ayarları yerinden göz ata basıp bulun
SS atar mısınız ?Zula var da launcherinimi atiyim yoksa sadece zula.yazanimj attiyim
İnstegram verirmisiniz telefondayim ss yükleyemiyorumSS atar mısınız ?
insta yok :/ neyse launcher olanını seçin deneyinİnstegram verirmisiniz telefondayim ss yükleyemiyorum
Daha sonra ne yapmam gerek cikiyimmi direk seçip evrensel klasik vs varinsta yok :/ neyse launcher olanını seçin deneyin