Python Bilmek ve Para kazanmak

Kardeşim ben incehesap veya herhangi bir sitede büyük indirim olduğunda ürünleri alıp satıyorum ve bundan para kazanıyorum. Ancak her siteye tek tek girip indirimde ne varmış bakmak insanı yoruyor. kazandığım zaten ürün başına 30-50 TL uğraştığıma değmiyor bile. şimdi konuya geliyorum.

bütün sitelerdeki indirimleri tek bir sitede gösteren bir site yapabilirsen hem sen kazanırsın hem inidirim kovalayan benim gibi insanlar kazanır. ben yapacaktım bu siteyi. işin içine girince çıkamadım. sen yapabilirsen diye fikri verdim.
Kanka öyle siteleri tek kişi değil de ekip olarak yapmak daha mantıklı bence.

Kardeşim ben incehesap veya herhangi bir sitede büyük indirim olduğunda ürünleri alıp satıyorum ve bundan para kazanıyorum. Ancak her siteye tek tek girip indirimde ne varmış bakmak insanı yoruyor. kazandığım zaten ürün başına 30-50 TL uğraştığıma değmiyor bile. şimdi konuya geliyorum.

bütün sitelerdeki indirimleri tek bir sitede gösteren bir site yapabilirsen hem sen kazanırsın hem inidirim kovalayan benim gibi insanlar kazanır. ben yapacaktım bu siteyi. işin içine girince çıkamadım. sen yapabilirsen diye fikri verdim.
Anladım hocam.
Aslında güzel fikir fakat daha önce yapıldığını düşünüyorum.

Kanka öyle siteleri tek kişi değil de ekip olarak yapmak daha mantıklı bence.
ekip ayarlamaya çalışıyrodum. buldum birkaç kişi. ancak cidden zor iş. ekip olarak bile zorlayacak bir iş. benim zaten başka işlerim var bu sene. o yüzden iptal ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam.
Aslında güzel fikir fakat daha önce yapıldığını düşünüyorum.
TR de yapan yok. yabancılarda var ancak stabil değil site. ben araştırdım

@Jarvis-M @Looper @Fr4nk1e @MdlTTesla eğer yapalım derseniz ekip oluruz yani.

ekip ayarlamaya çalışıyrodum. buldum birkaç kişi. ancak cidden zor iş. ekip olarak bile zorlayacak bir iş. benim zaten başka işlerim var bu sene. o yüzden iptal ettim

TR de yapan yok. yabancılarda var ancak stabil değil site. ben araştırdım

@Jarvis-M @Looper @Fr4nk1e @MdlTTesla eğer yapalım derseniz ekip oluruz yani.
Ben daha phyton bilmiyorum ama başlayacağım.

Ne kadar çok ileri seviye olup da takip olan varmış . 😀😀

işin içine girince daha iyi öğrenirsiniz ancak temel bilgiyi bilmeniz gerekiyor bunun için.
Selenyum bilmek gerek galiba.
Aslında çok bir zorluğu yok.
Veri çekmek ve import etmek önemli.
Teşekkürler güzel fikir.

Başka ne yapılabilir?
Verimi yüksek olmalı.

Selenyum bilmek gerek galiba.
Aslında çok bir zorluğu yok.
Veri çekmek ve import etmek önemli.
Teşekkürler güzel fikir.
beatifulsoup ile kolay gibi. ancak şöyle bir şey var. 10₺ lik ürüne %50 indirim gelse 5 ₺ ucuzluyor ancak 1000₺ lik ürüne gelse 500 ₺ucuzluyor. yani sizin siteye düşecek olan ürünlerin indirimini iyi hesaplamanız lazım. mesela tek tek 0-50 ₺arası %60 indirimden sonrası sizin siteye düşecek. 50-250 ₺ arası %50 indirimde düşecek. 250-1000% 40 indirimde düşecek. bunun yazılımı biraz sıkıntı ve stabil çalışmama ihimali var. internet siteleri bazen fiyatı arttırıp sonra daha fazla indirim oranı koyuyor aslında hiç indirim koymamış oluyor. sitenizi kandırabilirler :). işte bunlar sıkıntı zaten

beatifulsoup ile kolay gibi. ancak şöyle bir şey var. 10₺ lik ürüne %50 indirim gelse 5 ₺ ucuzluyor ancak 1000₺ lik ürüne gelse 500 ₺ucuzluyor. yani sizin siteye düşecek olan ürünlerin indirimini iyi hesaplamanız lazım. mesela tek tek 0-50 ₺arası %60 indirimden sonrası sizin siteye düşecek. 50-250 ₺ arası %50 indirimde düşecek. 250-1000% 40 indirimde düşecek. bunun yazılımı biraz sıkıntı ve stabil çalışmama ihimali var. internet siteleri bazen fiyatı arttırıp sonra daha fazla indirim oranı koyuyor aslında hiç indirim koymamış oluyor. sitenizi kandırabilirler :). işte bunlar sıkıntı zaten
Geçmiş günlerin(borsa tahmin mantığı ile)bir ortalamasını aldırtırım.
Ve bugün ile kıyaslarım.
Birde belli bir oran koyarım eğer oran ve oranın altındaysa mailime e posta gönderecek şekilde ayarlarım.
İllaha bir çözüm bulurum ve mükemmel çalışır.
Sorun verim?
Neyse dostum başka ne yapılabilir ticaret hariç.

Geçmiş günlerin(borsa tahmin mantığı ile)bir ortalamasını aldırtırım.
Ve bugün ile kıyaslarım.
Birde belli bir oran koyarım eğer oran ve oranın altındaysa mailime e posta gönderecek şekilde ayarlarım.
İllaha bir çözüm bulurum ve mükemmel çalışır.
Sorun verim?
Neyse dostum başka ne yapılabilir ticaret hariç.
Aldırtırım-kıyaslarım-ayarlarım demeyle olmuyor. İşi uygulamaya dökünce sıkıntı çıkıyor. Eğer dediğiniz gibi kolay olsa yapmıştım

Aldırtırım-kıyaslarım-ayarlarım demeyle olmuyor. İşi uygulamaya dökünce sıkıntı çıkıyor. Eğer dediğiniz gibi kolay olsa yapmıştım
Neyse dostum kafa yorulursa illaki yapılır tartışmaya gerek yok.
Başka ne yapılabilir?

Geri