Konfigürasyon Nasıl Olmuş?

Bromer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
Arkadaşlar, Sinerji'den bir konfigürasyon yaptım, nasıl omuş? (5600xt koysaydın demeyin, nedenini de sormayın.)

Biliyorum dostum ancak parçalar kaliteli olsun istiyorum, ayrıca 2060'a ihtiyacım yok çok fazla.
sen bilirsin ama sistemin iyi

Anakartı biraz yükseltirsen güzel olur, RGB girişi olan bir anakartla. RAM'i RGB seçmişsin bari kasanın RGB fanlarının ışıklarını da kontrol edebil.
SSD'yi değiş. O anakart ile M.2 SATA SSD kullanabilmek için işlemcinin A-serisi APU veya Athlon X4 olması gerek, sitesinden bakarak söyledim, sen de bakabilirsin.
Kasa fanı almışsın ama gerek yok, zaten kasada 3 tane RGB fan var.

DA-SISTEM3'ün Ryzen 5 3600 stoğu bitmeseydi onu alırdın, ki daha iyi olurdu.

sen bilirsin ama sistemin iyi
Biliyorum, ancak Teknobiyotik içime sinmiyor ayrıca görüntüye de önem veriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120gb neye yetecek hocam 😀
Elimde 240gb ssd ve 1tb harddisk var zaten hocam, sadece windowsu yüklemek için o.

Biliyorum, ancak Teknobiyotik içime sinmiyor ayrıca görüntüye de önem veriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde 240gb ssd ve 1tb harddisk var zaten hocam, sadece windowsu yüklemek için o.
Ozaman yeter

Anakartı biraz yükseltirsen güzel olur, RGB girişi olan bir anakartla. RAM'i RGB seçmişsin bari kasanın RGB fanlarının ışıklarını da kontrol edebil.
SSD'yi değiş. O anakart ile M.2 SATA SSD kullanabilmek için işlemcinin A-serisi APU veya Athlon X4 olması gerek, sitesinden bakarak söyledim, sen de bakabilirsin.

Bende öyle planlıyordum ancak maalesef stok bitti.

3500x ile alsın hocam. Zaten RTX 2060'a ihtiyacım yok diyor. Demek ki yükseltme falan yapmayacak. 3500x 2060S'İ rahat rahat besliyor zaten. 1660S'in içinden geçer.

3500x ile alsın hocam. Zaten RTX 2060'a ihtiyacım yok diyor. Demek ki yükseltme falan yapmayacak. 3500x 2060S'İ rahat rahat besliyor zaten. 1660S'in içinden geçer.
Zaten 3500x ile 3600 arasında ne kadar fark var ki? Oyun bakımından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,864
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri