pockleoman
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
Kaç kaydetmeye kaç para veriyor
10 Kaydetmeye 5 TlKaç kaydetmeye kaç para veriyor
benim şuan 10 10 10 10 oldu 20 tl garanti geldi mi bilen var mı5 kaydetmem var şuan maksimum kaç oluyor
bakacağımız yeri yanibenim şuan 10 10 10 10 oldu 20 TL garanti geldi mi bilen var mı
abi galiba 2 ürün yapmışsın 10 10 9 9 olmuş bi kontrol edebilirmisin5 kaydetmem var şuan maksimum kaç oluyor
Bqkayimabi galiba 2 ürün yapmışsın 10 10 9 9 olmuş bi kontrol edebilirmisin
Suan olmuş olmasi lazımbenim şuan 10 10 10 10 oldu 20 TL garanti geldi mi bilen var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakacağımız yeri yani
Benimkileri de kontrol eder misin?Hala artmadı.5 kaydetmem var şuan maksimum kaç oluyor
aynen 10 10 10 10 olmuşSuan olmuş olmasi lazım
Ettim reisBenimkileri de kontrol eder misin?Hala artmadı.
Reis kaydettim haberin ola kaydedince yazEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
abi galiba seninkini kimse etmiyor 3 te kaldımı hepsiBenimkileri de kontrol eder misin?Hala artmadı.