yeni sistem ısınma problemi

Reaksiyon skoru
2
donanım arşivi yeni sistemi aldım 6 gündür kullanıyorum bugun dikkatimi cekti ekran kartında fan sesi yuksek geliyo hatta cızırtı gibi oyundayken cs go ve rainbow yüklü her iki oyunda da oyuna girdiğim anda ses artışı oluyo sıcaklık 1 dk içerisinde 78 dereceye çıkıyor bi sorun mu var varsa nedir yardımcı olursanız sevinirim ilk bilgisayarım o yuzden bilgim yok

donanım arşivi yeni sistemi aldım 6 gündür kullanıyorum bugun dikkatimi cekti ekran kartında fan sesi yuksek geliyo hatta cızırtı gibi oyundayken cs go ve rainbow yüklü her iki oyunda da oyuna girdiğim anda ses artışı oluyo sıcaklık 1 dk içerisinde 78 dereceye çıkıyor bi sorun mu var varsa nedir yardımcı olursanız sevinirim ilk bilgisayarım o yuzden bilgim yok
bilgisayar ön fanları varmı

Hava sürkülasyonu kötü olabilir veya ekran kartında sıkıntı olabilir mail at aldığın yere ve geri dönüşe göre iade et eğer olağan dışı durumsa

bilgisayarın Konumu Nasıl Etrafı Kapalı mı ?

ekran kartı arızalanmış yada bozuk olabilir bence

ekran kartı kullanımı % kaç ?

Aynı bilgisayarı bende aldım şuan öyle bir sorunum yok 1 haftadır kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35