ThorJ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 1,786
Hava akımının düzgün olduğuna emin misiniz?Etrafı açık oyunda maça girdiğim an oluyo
Hava akımının düzgün olduğuna emin misiniz?Etrafı açık oyunda maça girdiğim an oluyo
aşırı ısınıca arızalı olmuyomu ?Ne alaka ısınma ilesdghsd
Fazla çalıştırılınca hem ömür kısalıyor, hem de arıza çıkartma ihtimali de var.aşırı ısınıca arızalı olmuyomu ?
MSI B450M-A PRO MAX AMD Ryzen 5 3600 MSI RTX 2060 6GB GDRR6 VENTUS XS OC ADATA GAMMIX D30 16GB (8+8) 3000MHz TOSHIBA OCZ 500GB NVMe SSD CORSAIR VS550 550W 80+ PSU CORSAIR DELTA RGB
sıcaklık kaca çıkıyor sendeAynı bilgisayarı bende aldım şuan öyle bir sorunum yok 1 haftadır kullanıyorum
ekran kartı çok fazla ısınmaz.aşırı ısınıca arızalı olmuyomu ?
ya hayır fan falan arızası vardır diye düşündümekran kartı çok fazla ısınmaz.
Ama işlemci çok ısınırsa yanar ve pert olur.
Aynı sistemi bende aldım ekran kartında coil whine var belli bir yük altında yada yüksek FPS değerlerinde cızırtı var en yakın zamanda göndereceğim garantiye ama ön kanım;donanım arşivi yeni sistemi aldım 6 gündür kullanıyorum bugun dikkatimi cekti ekran kartında fan sesi yuksek geliyo hatta cızırtı gibi oyundayken cs go ve rainbow yüklü her iki oyunda da oyuna girdiğim anda ses artışı oluyo sıcaklık 1 dk içerisinde 78 dereceye çıkıyor bi sorun mu var varsa nedir yardımcı olursanız sevinirim ilk bilgisayarım o yuzden bilgim yok