gamepower warlock alınır mı?

kolonya

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
23,386
arkadaşlar oyun için gamepower warlock alınır mı?

Alınmaz üşendim her seferinde sebeplerini sayıyorum.

gamepower gamebooster powerboost everest rampage gibi markalardan uzak durun geçen birinin gamepower psu patladı adam avaz avaz bağrıyordu yala cidden öyle markalara mı güveniyosunuz

gamepower gamebooster powerboost everest rampage gibi markalardan uzak durun geçen birinin gamepower PSU patladı adam avaz avaz bağrıyordu yala cidden öyle markalara mı güveniyosunuz
Ne alıyım reis söyle bakalım 200 liraya adam ne alsın logitech,steelseries,hyperx gibi markalar varda biz rampage alıyoruz sanki.

Ne alıyım reis söyle bakalım 200 liraya adam ne alsın logitech,steelseries,hyperx gibi markalar varda biz rampage alıyoruz sanki.
gaming gecesine gelirde hyperx alloy core al.

Herkes kötülüyor genellikle şimdi 3 senesi doldu bile ben mavi switch halini kullanıyorum bana bir sıkıntı bile çıkartmadı zamanında 178 Türk Lirasına satın almıştım vura kıra kullanıyorlar sonra berbat klavye diyorlar. klavye hakkında aklınızda bir soru var ise isterseniz bana sorabilirsiniz.

mekanik gamepower almak mı daha iyi krallar gibi membran hyperx mi düşün sonra yazarsın.
Saber aldım 300 liraya düşündüm yani önceden :) kulaklığım arctis 3 500 liraya aldım kuzenimdeki gamepower kizaru daha iyi ses kalitesi olarak.

Geri