gamepower warlock fiyatında önerebileceğin bir klavye varmıAlınmaz üşendim her seferinde sebeplerini sayıyorum.
Membran klavye tercih ederdim, JD 610S alırdım en kötü.gamepower warlock fiyatında önerebileceğin bir klavye varmı
o fiyata gerçek mekanik gamepower dışında yok onada gerçek denirse.Membran klavye tercih ederdim, JD 610S alırdım en kötü.
Ne alıyım reis söyle bakalım 200 liraya adam ne alsın logitech,steelseries,hyperx gibi markalar varda biz rampage alıyoruz sanki.gamepower gamebooster powerboost everest rampage gibi markalardan uzak durun geçen birinin gamepower PSU patladı adam avaz avaz bağrıyordu yala cidden öyle markalara mı güveniyosunuz
gaming gecesine gelirde hyperx alloy core al.Ne alıyım reis söyle bakalım 200 liraya adam ne alsın logitech,steelseries,hyperx gibi markalar varda biz rampage alıyoruz sanki.
membran bir klavye söylüyorsun aynı şey değil.gaming gecesine gelirde hyperx alloy core al.
mekanik gamepower almak mı daha iyi krallar gibi membran hyperx mi düşün sonra yazarsın.membran bir klavye söylüyorsun aynı şey değil.
Alınmaz diyorum sebebi daha önce satin alıp tuş basmama gibi sorunlar olduğundanarkadaşlar oyun için gamepower warlock alınır mı?
Saber aldım 300 liraya düşündüm yani öncedenmekanik gamepower almak mı daha iyi krallar gibi membran hyperx mi düşün sonra yazarsın.