Neler Yeni

Şarj aletim yıkandı

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Arkadaşlar bugün çarşaflar yıkanırken arada huawei mate 20 lite orijinal şarj aletim kalmış ve annem bunu bana gösterdi, bu şarj aleti çalışır mı vede ne kadar zaman sonra prize takabilirim cevaplarınızı bekliyorum

DonanımFikir

Türkiye
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,846
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar - Bilgisayar Toplama - Konu Dışı
YouTube
DonanımFikir
Arkadaşlar bugün çarşaflar yıkanırken arada huawei mate 20 lite orijinal şarj aletim kalmış ve annem bunu bana gösterdi, bu şarj aleti çalışır mı vede ne kadar zaman sonra prize takabilirim cevaplarınızı bekliyorum
bi suyundan arındır derim yani her yeri kuru olsun
fazla yıpranmışmı bi de ona bak

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
Afiyet olsun.

Kimera

80+ Bronze
Adaptörü pirince yatırın.

Kabloyu zaten 1-2 saat güneşte bıraksanız tertemiz çıkar ortaya.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyice bir kurula her tarafı kupkuru olsun, büyük ihtimal çalışır

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,771
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kabloyu ve adaptörü pirinç dolu kabın içine koyup 1-2 gün bekleyin. Sonra çıkartıp iyice kurulayın. Öyle çalışır heralde. Benzeri banada olmuşdu. Evi bi borudan az olsa da su basmıştı ve kulaklıklar ıslanmıştı baya. Ve böyle yapmıştım hala çalışıyordu.

hkngktn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan
Zedelemeden açabiliyorsan eğer üst kapağını aç ve kurumaya bırak en az 1 gün büyük ihtimal çalışır

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Zedelemeden açabiliyorsan eğer üst kapağını aç ve kurumaya bırak en az 1 gün büyük ihtimal çalışır
Deneyeceğim elimden sökme takma işleri pek gelmez ama yinede teşekkürler

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Kabloyu ve adaptörü pirinç dolu kabın içine koyup 1-2 gün bekleyin. Sonra çıkartıp iyice kurulayın. Öyle çalışır heralde. Benzeri banada olmuşdu. Evi bi borudan az olsa da su basmıştı ve kulaklıklar ıslanmıştı baya. Ve böyle yapmıştım hala çalışıyordu.

Kablonun iki ucunuda bir gece boyunca pirinçte beklettim (sadece uçlarını) Kabloyu kullanmak hala tehlikeli midir? Elimde şarj aleti yok ve dönüştürücümde kayıp.
Şarj problemim olduğu için acele ediyorum hatta şuanda %6 kaldı.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Cevap ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

......

Son düzenleme:

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
2 Gün pirince yatırdım ve şuanda kablo çalışıyor ,adaptör ise çalışmıyor ve aşırı ısınıyor belki içinde su kalmış olabilir diye 1-2 gün daha bekletecem aksi takdirde içindeki donanımlardan birine zarar geldiği için yeni bir adaptör almak zorunda kalıcam, önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Top Bottom