bi suyundan arındır derim yani her yeri kuru olsunArkadaşlar bugün çarşaflar yıkanırken arada huawei mate 20 lite orijinal şarj aletim kalmış ve annem bunu bana gösterdi, bu şarj aleti çalışır mı vede ne kadar zaman sonra prize takabilirim cevaplarınızı bekliyorum
Afiyet olsun.Arkadaşlar bugün çarşaflar yıkanırken arada huawei mate 20 lite orijinal şarj aletim kalmış ve annem bunu bana gösterdi, bu şarj aleti çalışır mı vede ne kadar zaman sonra prize takabilirim cevaplarınızı bekliyorum
İyice bir kurula her tarafı kupkuru olsun, büyük ihtimal çalışırArkadaşlar bugün çarşaflar yıkanırken arada huawei mate 20 lite orijinal şarj aletim kalmış ve annem bunu bana gösterdi, bu şarj aleti çalışır mı vede ne kadar zaman sonra prize takabilirim cevaplarınızı bekliyorum
Kabloyu ve adaptörü pirinç dolu kabın içine koyup 1-2 gün bekleyin. Sonra çıkartıp iyice kurulayın. Öyle çalışır heralde. Benzeri banada olmuşdu. Evi bi borudan az olsa da su basmıştı ve kulaklıklar ıslanmıştı baya. Ve böyle yapmıştım hala çalışıyordu.