1080p'de bile besler diye düşünüyorum. Güzel bir sistem kuracaksanız o dandik soğutucuya para vermeyin, her ne kadar performansı iyi olsa da düzgün bir soğutucu alın.Hocam izlediğim benchmarklara göre banada 3600 yeterli olacak gibi geliyor 2k’da ama forumda herkes ayrı bir şey söylüyor kendi bilgimden de şüphe ediyorum, sistemi tam alacakken vazgeçtim biraz daha araştırayım diye.
Aslında %5 lik bir fark var aralarında bence 3600+iyi bir hava soğutmada iyi olur3600x al bence
Kanka herkes ayrı bir şey söylüyor tam alacakken vazgeçtim 3600’den ne yapacağımı şaşırdım.O işlemciyi kafanda O.C. yaparım, AMD var AMD 4600 alacaksın sen kendine gel!!
Beni dinle, işlemci 6c 6t nabıcan onla?Kanka herkes ayrı bir şey söylüyor tam alacakken vazgeçtim 3600’den ne yapacağımı şaşırdım.
3600+T6 Ultra nasıl olur
Anladım, en kötü 2k’da besler diyenlerdensiniz sizde, dikkat edin o soğutucuya dandik dediğiniz için sizi linçleyebilirler forumda1080p'de bile besler diye düşünüyorum. Güzel bir sistem kuracaksanız o dandik soğutucuya para vermeyin, her ne kadar performansı iyi olsa da düzgün bir soğutucu alın.
Üst seviye bir sistem için alınacak bir ürün değil.Anladım, en kötü 2k’da besler diyenlerdensiniz sizde, dikkat edin o soğutucuya dandik dediğiniz için sizi linçleyebilirler forumda![]()
Anlıyorum, peki bunu önerir misiniz? https://www.hepsiburada.com/silvers...-sst-kr02-p-HBV00000MWT7O?magaza=TeknobiyotikÜst seviye bir sistem için alınacak bir ürün değil.
Gayet F/P bir urün. 3600 için sıvı soğutmaya zerre gerek yok.Üst seviye bir sistem için alınacak bir ürün değil.
Şey mi? Konu: 3600 için sıvı soğutma önerisi(Bütçem 1000 lira)Gayet F/P bir urün. 3600 için sıvı soğutmaya zerre gerek yok.
Bu daha iyi olur:Anlıyorum, peki bunu önerir misiniz? https://www.hepsiburada.com/silvers...-sst-kr02-p-HBV00000MWT7O?magaza=Teknobiyotik