i5 9600K Alınır mı?

Hocam hatta bir videonuzda demistiniz 9. nesilde sadece 9900k alınır diye. Doğru mudur ?
Evet 9900K almayacaksanız hiçbir şey almayın en azından uzun süre upgrade ihtiyacı duymazsınız ama ölü bir soketi upgrade etmek çok zor.

Abdullah abi haklısın ama bu fiyatlarda 3070’i en güzel şekilde 2K’da besleyecek bir işlemci arıyorum 3600 darboğaz olur diyor genel olarak insanlar.
Ben 9700K ile bir çok 1080P oyunda darboğaz yiyorum. İşte bu noktada kullanıcı ile bilinçli kullanıcı birbirinden ayrılıyor
NEDEN?
Çünkü 3070 demek Nvidia'nın iddiasına göre 2080 Ti demek. Ee sen şimdi gidip bu kart ile 1080P mi oynayacaksın? Min 2K eee çözünürlük artınca darboğaz azalıyor burada çoğu işlemci de zaten darboğaz neredeyse olmayacak sana önerim test videolarını bekle.

Şaştım kaldım :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 9700K ile bir çok 1080P oyunda darboğaz yiyorum. İşte bu noktada kullanıcı ile bilinçli kullanıcı birbirinden ayrılıyor
NEDEN?
Çünkü 3070 demek Nvidia'nın iddiasına göre 2080 Ti demek. Ee sen şimdi gidip bu kart ile 1080P mi oynayacaksın? Min 2K eee çözünürlük artınca darboğaz azalıyor burada çoğu işlemci de zaten darboğaz neredeyse olmayacak sana önerim test videolarını bekle.
Tamamdır, teşekkür ederim.

Şaştım kaldım :d

Tamamdır, teşekkür ederim.
Hem 3080 testleride benim için güzel bir yönlendirme olur muhtemelen.

Kafanda şunlar yankılı bir şekilde dönüyor değil mi :D?

''Ryzen 4000 bekle Ethem''
''10. Nesil Intel al geç Ethem''
Şeytan: Salla şunları 3600 al geç Ethem
Ben: Ne istersen onu yap ama Ryzen 4000 bekle bence
Testleri bekleyeceğim ya dediğim gibi 3080 testleri benim için güzel bir yönlendirme olur :D

NEDEN?
Hocam 3080’i karta göre düşük işlemcilerde test edecek misiniz? Darboğaz olup olmadığıyla ilgili.

Son çare ekipmanlardan vazgeçip 10600k almak olacak sanırım.

Geri