Çok iyi.Pekii,50Tlye Origins nasıl?
brotherhood > originsÇok iyi.
Origins oynamadım ama daha yeni bir oyun olduğu için 50 tl'ye iyi diye düşünüyorum. AC serisini seven birisiyseniz Brotherhood da iyidir ama ben 22 vermezdim.alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
brotherhood > origins
origins ve unity ac serisinin 2 yüz karasıdırOrigins oynamadım ama daha yeni bir oyun olduğu için 50 TL'ye iyi diye düşünüyorum. AC serisini seven birisiyseniz Brotherhood da iyidir ama ben 22 vermezdim.
Dediğim gibi oynamadım Origins'i. Sen daha iyi bilirsin yaniorigins ve unity ac serisinin 2 yüz karasıdır
odyssey-ac2-ac3-black flag-revelautions-brotherhood-syndicate ise iyi oyunlarıdır
sanırım unity'i seven tek ben varım buglar olmasa ve insan çeşitliliği fazla olsa(herkes sarı mavi yeşil ya da mor) 10 numara oyunorigins ve unity ac serisinin 2 yüz karasıdır
odyssey-ac2-ac3-black flag-revelautions-brotherhood-syndicate ise iyi oyunlarıdır
ben hikayesini de sorunlu buluyorumsanırım unity'i seven tek ben varım buglar olmasa ve insan çeşitliliği fazla olsa(herkes sarı mavi yeşil ya da mor) 10 numara oyun![]()
ben indirimdeyken almıştım pişmanım tavsiyem alma türkçe yama falan da çalışmıyorAc BrotherHood 22TLye alınır mı?
ben hikayesini de sorunlu buluyorum
ilk çıktığı zaman oynadığım için oyunun adı bana göre bugity zaten