Ac BrotherHood 22TLye alınır mı?

Alınmaz.

alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

brotherhood > origins
Origins oynamadım ama daha yeni bir oyun olduğu için 50 tl'ye iyi diye düşünüyorum. AC serisini seven birisiyseniz Brotherhood da iyidir ama ben 22 vermezdim.

Origins oynamadım ama daha yeni bir oyun olduğu için 50 TL'ye iyi diye düşünüyorum. AC serisini seven birisiyseniz Brotherhood da iyidir ama ben 22 vermezdim.
origins ve unity ac serisinin 2 yüz karasıdır
odyssey-ac2-ac3-black flag-revelautions-brotherhood-syndicate ise iyi oyunlarıdır

odyssey-ac2-ac3-black flag-revelautions-brotherhood-syndicate ise iyi oyunlarıdır
Dediğim gibi oynamadım Origins'i. Sen daha iyi bilirsin yani :)

sanırım unity'i seven tek ben varım buglar olmasa ve insan çeşitliliği fazla olsa(herkes sarı mavi yeşil ya da mor) 10 numara oyun :D

sanırım unity'i seven tek ben varım buglar olmasa ve insan çeşitliliği fazla olsa(herkes sarı mavi yeşil ya da mor) 10 numara oyun :D
ben hikayesini de sorunlu buluyorum
ilk çıktığı zaman oynadığım için oyunun adı bana göre bugity zaten

ben hikayesini de sorunlu buluyorum
ilk çıktığı zaman oynadığım için oyunun adı bana göre bugity zaten
:D ben oynamadım oynayıp bitirdiğim tek ac oyunu ac2 pc sağolsun black flag de bile her şey en düşükte 20 fps alıyom diğer serilerini youtubedan izledim ve aman aman sorunlar yok ama onlarda olmasa en güzel oyunlarından bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,478
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri