KLFJALŞKDJFŞALKDSFJAŞKLDFJAŞLSDFJKLŞASalınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
brotherhood > origins
KLFJALŞKDJFŞALKDSFJAŞKLDFJAŞLSDFJKLŞASalınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
brotherhood > origins
dost kayaoğlu incelemesini her ay izleyerek zevke geliyorumben oynamadım oynayıp bitirdiğim tek ac oyunu ac2 PC sağolsun black flag de bile her şey en düşükte 20 fps alıyom diğer serilerini youtubedan izledim ve aman aman sorunlar yok ama onlarda olmasa en güzel oyunlarından bence
Bugisoft'tan optimizasyonu iyi oyun beklenmez zatenben hikayesini de sorunlu buluyorum
ilk çıktığı zaman oynadığım için oyunun adı bana göre bugity zaten
dost kayaoğlunun hiçbir videosunu izlemedim adamı tanımıyorum izlememi önerirmisin hep karşıma çıkıyo ama nedense açmıyomdost kayaoğlu incelemesini her ay izleyerek zevke geliyorum![]()
şiddetle öneririm bilmediğim oyun olsa bile incelemesini izlerim yani hatta kafama estikçe izlerim eski increlemeleri dedost kayaoğlunun hiçbir videosunu izlemedim adamı tanımıyorum izlememi önerirmisin hep karşıma çıkıyo ama nedense açmıyom![]()
bence ac2'nin laciverti bi oyun onu alcağıma giderim steam cüzdan kodu alırımSen yapamamışsındır dostum, arkadaşımda çalışıyor Türkçe yama
yaptım en başta aldığımda türkçe yaması kaldırılmıştı fakat sonra tekrar baktığımda yeni yama çıkartmışlardı bende yükledim her şey çok güzeldi fakat taki ara sahne başlayan kadar oyun ara sahnede 5 fps gösteriyordu internetten baktığımdada o zaman çözüm yoktu ben bu oyunu 2016 yılında almıştımSen yapamamışsındır dostum, arkadaşımda çalışıyor Türkçe yama
Bitirdim hocam.
Origins o kadar da kötü değil yaorigins