Oyunlarda ekran kararıyor.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,595
Arkadaşlar dün bir şey yoktu. Bugün girdiğimde Csgoda ekran gidip geliyor. Diğer oyunları deniyorum birden kararıp geliyor. Masaüstünde steamde epicte vs. böyle bir durum yok. Neden olabilir sizce?

Arkadaşlar dün bir şey yoktu. Bugün girdiğimde Csgoda ekran gidip geliyor. Diğer oyunları deniyorum birden kararıp geliyor. Masaüstünde steamde epicte vs. böyle bir durum yok. Neden olabilir sizce?
Klasik amd hataları. Kartınız amd mi?
Ayrıca en önemli iki soru
1- Monitöre ne ile bağlısınız hangi kablo ile?
2- Driver sürümünüz nedir? 20.4.2 20.8.3 vs hangisi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Klasik amd hataları. Kartınız amd mi?
Ayrıca en önemli iki soru
1- Monitöre ne ile bağlısınız hangi kablo ile?
2- Driver sürümünüz nedir? 20.4.2 20.8.3 vs hangisi?
HDMI ile bağlı. 20.4.2'di. Az önce 20.8.3 e yükselttim. Donanım değişikliği algılandı yeniden başlatın vs. dedi 2 kere göz kırptı yine. Tekrar başlatıyorum bilgisayarı şuan.

HDMI ile bağlı. 20.4.2'di. Az önce 20.8.3 e yükselttim. Donanım değişikliği algılandı yeniden başlatın vs. dedi 2 kere göz kırptı yine. Tekrar başlatıyorum bilgisayarı şuan.
20.4.2 kalsın, 20.8.3'e gerek yok. Sorununuz tam olarak şöyle değil mii aynısını ben de yaşadım uzun süre ondan biliyorum;
Sabah pcyi açınca ilk girdiğniiz oyunda ekran kararıp geri geliyor fakat alt tab yapınca veya oyunu kapatınca geçiyor ayrıca pcyi resleyince de sorun ortadan kalkıyor fakat mesela diyelim ki pcyi kapattınız tekrar açtığınızda aynı sorun yeniden var ve pc restartlamadan geçmiyor. Yani oyunlarda siyah ekran olup ekran geliyor kekemelik deniyor hatta. Sorun tam olarak buysa yazın önerilerim olacak.

• Beğen
20.4.2 kalsın, 20.8.3'e gerek yok. Sorununuz tam olarak şöyle değil mii aynısını ben de yaşadım uzun süre ondan biliyorum;
Sabah pcyi açınca ilk girdiğniiz oyunda ekran kararıp geri geliyor fakat alt tab yapınca veya oyunu kapatınca geçiyor ayrıca pcyi resleyince de sorun ortadan kalkıyor fakat mesela diyelim ki pcyi kapattınız tekrar açtığınızda aynı sorun yeniden var ve PC restartlamadan geçmiyor. Yani oyunlarda siyah ekran olup ekran geliyor kekemelik deniyor hatta. Sorun tam olarak buysa yazın önerilerim olacak.
Sorun bu fakat oyunu kapayıp açınca da düzelmedi. Bilgisayar kapayıp açtım düzelmedi. Şimdi yeniden restartladım pc. Deniyorum

Sorun bu fakat oyunu kapayıp açınca da düzelmedi. Bilgisayar kapayıp açtım düzelmedi. Şimdi yeniden restartladım PC. Deniyorum
Bende restartlayınca geçiyordu. Sorun HDMI kablosu %90 ihtimalle. Monitörünüz nedir? Displayport ile ekran kartı/monitöre bağlanabilir misiniz kablonuz var mı veya ekran kartı ve monitörde dp girişleri var mı?

Bende restartlayınca geçiyordu. Sorun HDMI kablosu %90 ihtimalle. Monitörünüz nedir? Displayport ile ekran kartı/monitöre bağlanabilir misiniz kablonuz var mı veya ekran kartı ve monitörde dp girişleri var mı?
Monitör asus 24'' 75HZ VP serisi olmalı. Şuan başka bir kablo var mı bilmiyorum. Ekran kartım rx570 4GB. DP girişi olmalı. Fakat monitörde yok diye biliyorum. VGA/HDMI 2 si olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan TOMB RAIDER'da deniyorum. 5DK'dır bir sıkıntı yok. Olursa yeni bir kabloyla mı denemeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CSGO silmiştim oynanmıyor diye. Tekrar yüklüyorum şuan. Onda da deneyeceğim.

Herhalde bu monitörünüz maalesef displayport girişi yok. Fakat hdmi to displayport girişleriyle dp girişi ile bağlama şansınız var sanırsam, yapabilirseniz hdmi dışında bir girişle deneyin monitör/ekran kartı bağlantısını sorun %90 hdmi dediğim gibi...

• Beğen
Herhalde bu monitörünüz maalesef displayport girişi yok. Fakat hdmi to displayport girişleriyle dp girişi ile bağlama şansınız var sanırsam, yapabilirseniz hdmi dışında bir girişle deneyin monitör/ekran kartı bağlantısını sorun %90 hdmi dediğim gibi...
Evet bu monitör. Şuanlık problem yok gibi. Eğer sıkıntı olursa VGA kısmıyla da deneyeceğim vga kablosu olması gerek. Eğer sıkıntı yoksa hdmi problemlidir. DP/HDMI dönüştürücü ile ayarlarım teşekkürler tekrar :)

Evet bu monitör. Şuanlık problem yok gibi. Eğer sıkıntı olursa VGA kısmıyla da deneyeceğim vga kablosu olması gerek. Eğer sıkıntı yoksa hdmi problemlidir. DP/HDMI dönüştürücü ile ayarlarım teşekkürler tekrar :)
Ne demek sorun devam etmiyor gibi gözükecektir. Fakat pcyi kaparsanız yarın açtığınızda yine aynı sorunla karşılacaksınız büyük ihtimalle delirten bir sorun bu. Devam ederse hdmi to dp girişiyle deneyin sorun çok yüksek ihtimalle düzelecektir. Bu arada driver olarak da 20.4.2'ye geeri geçebilirsiniz. DDU ile silmeniz lazım 20.8.3'ü.

Geri