Klasik amd hataları. Kartınız amd mi?Arkadaşlar dün bir şey yoktu. Bugün girdiğimde Csgoda ekran gidip geliyor. Diğer oyunları deniyorum birden kararıp geliyor. Masaüstünde steamde epicte vs. böyle bir durum yok. Neden olabilir sizce?
HDMI ile bağlı. 20.4.2'di. Az önce 20.8.3 e yükselttim. Donanım değişikliği algılandı yeniden başlatın vs. dedi 2 kere göz kırptı yine. Tekrar başlatıyorum bilgisayarı şuan.Klasik amd hataları. Kartınız amd mi?
Ayrıca en önemli iki soru
1- Monitöre ne ile bağlısınız hangi kablo ile?
2- Driver sürümünüz nedir? 20.4.2 20.8.3 vs hangisi?
20.4.2 kalsın, 20.8.3'e gerek yok. Sorununuz tam olarak şöyle değil mii aynısını ben de yaşadım uzun süre ondan biliyorum;HDMI ile bağlı. 20.4.2'di. Az önce 20.8.3 e yükselttim. Donanım değişikliği algılandı yeniden başlatın vs. dedi 2 kere göz kırptı yine. Tekrar başlatıyorum bilgisayarı şuan.
Sorun bu fakat oyunu kapayıp açınca da düzelmedi. Bilgisayar kapayıp açtım düzelmedi. Şimdi yeniden restartladım pc. Deniyorum20.4.2 kalsın, 20.8.3'e gerek yok. Sorununuz tam olarak şöyle değil mii aynısını ben de yaşadım uzun süre ondan biliyorum;
Sabah pcyi açınca ilk girdiğniiz oyunda ekran kararıp geri geliyor fakat alt tab yapınca veya oyunu kapatınca geçiyor ayrıca pcyi resleyince de sorun ortadan kalkıyor fakat mesela diyelim ki pcyi kapattınız tekrar açtığınızda aynı sorun yeniden var ve PC restartlamadan geçmiyor. Yani oyunlarda siyah ekran olup ekran geliyor kekemelik deniyor hatta. Sorun tam olarak buysa yazın önerilerim olacak.
Bende restartlayınca geçiyordu. Sorun HDMI kablosu %90 ihtimalle. Monitörünüz nedir? Displayport ile ekran kartı/monitöre bağlanabilir misiniz kablonuz var mı veya ekran kartı ve monitörde dp girişleri var mı?Sorun bu fakat oyunu kapayıp açınca da düzelmedi. Bilgisayar kapayıp açtım düzelmedi. Şimdi yeniden restartladım PC. Deniyorum
Monitör asus 24'' 75HZ VP serisi olmalı. Şuan başka bir kablo var mı bilmiyorum. Ekran kartım rx570 4GB. DP girişi olmalı. Fakat monitörde yok diye biliyorum. VGA/HDMI 2 si olması lazımBende restartlayınca geçiyordu. Sorun HDMI kablosu %90 ihtimalle. Monitörünüz nedir? Displayport ile ekran kartı/monitöre bağlanabilir misiniz kablonuz var mı veya ekran kartı ve monitörde dp girişleri var mı?
Şuan TOMB RAIDER'da deniyorum. 5DK'dır bir sıkıntı yok. Olursa yeni bir kabloyla mı denemeliyim?Bende restartlayınca geçiyordu. Sorun HDMI kablosu %90 ihtimalle. Monitörünüz nedir? Displayport ile ekran kartı/monitöre bağlanabilir misiniz kablonuz var mı veya ekran kartı ve monitörde dp girişleri var mı?
Evet bu monitör. Şuanlık problem yok gibi. Eğer sıkıntı olursa VGA kısmıyla da deneyeceğim vga kablosu olması gerek. Eğer sıkıntı yoksa hdmi problemlidir. DP/HDMI dönüştürücü ile ayarlarım teşekkürler tekrarHerhalde bu monitörünüz maalesef displayport girişi yok. Fakat hdmi to displayport girişleriyle dp girişi ile bağlama şansınız var sanırsam, yapabilirseniz hdmi dışında bir girişle deneyin monitör/ekran kartı bağlantısını sorun %90 hdmi dediğim gibi...ASUS 24" VP248H 75Hz 1ms VGA HDMI TN FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS 24" VP248H 75Hz 1ms VGA HDMI TN FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VP248H ITOPYA'da.www.itopya.com
Ne demek sorun devam etmiyor gibi gözükecektir. Fakat pcyi kaparsanız yarın açtığınızda yine aynı sorunla karşılacaksınız büyük ihtimalle delirten bir sorun bu. Devam ederse hdmi to dp girişiyle deneyin sorun çok yüksek ihtimalle düzelecektir. Bu arada driver olarak da 20.4.2'ye geeri geçebilirsiniz. DDU ile silmeniz lazım 20.8.3'ü.Evet bu monitör. Şuanlık problem yok gibi. Eğer sıkıntı olursa VGA kısmıyla da deneyeceğim vga kablosu olması gerek. Eğer sıkıntı yoksa hdmi problemlidir. DP/HDMI dönüştürücü ile ayarlarım teşekkürler tekrar![]()