Bilgisayar Donma ve Ekran Kararma Sorunu

hocam 80+ silver hayırlı olsun bu arada
Teeeşekkürler milletle uğraşa uğraşa rütbe atladık aspkggksogkpoas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet valla hepsi ondan oluyor sonra da neden deprem oldu KSDJFOISHF9UHFDS
Tabi ya yok efendim işlemcim 80 derecede çalışıyor bu ne sıcaklık ekran kartım %100 olmuyor bozuk mu garantiye salayım hep bundan

Önceden böyle bir sorun yaşamıyordum ama tahminim darboğaz yaşıyorum anlık pc donuyor görüntü gidip ekran kararıp 2 3 sn sonra geri geliyor
sistem
ryzen 5 5600
anakart asus b550 m k
ekran kartı msi rc 6700xt
32 gb ram falan filan dewam ediyor
böyle bir sorunu neden çıkar 1 yıldır kullanıyorum böyle bir durum yaşamamıştım
Çözümü söylüyorum. Önce 1 yıldır kullandığın kasanın tüm kablolarını sök içini bir temizle tozu gitsin sonra termal macunları yenile temiiiiz sonra formatı atıyorsun debloat yapıyorsun mis gibi oluyor sistem ben her 15 günde ayda 1 format atıyorum 1 yıldır duruyor diyorsun küflenmiştir

Önceden böyle bir sorun yaşamıyordum ama tahminim darboğaz yaşıyorum anlık pc donuyor görüntü gidip ekran kararıp 2 3 sn sonra geri geliyor
sistem
ryzen 5 5600
anakart asus b550 m k
Öyle bir şey değil darboğaz hocam

sistem
ryzen 5 5600
anakart asus b550 m k
Hangi AMD sürücüsü yüklü şuan?

Hangi AMD sürücüsü yüklü şuan?
25,8,1 sürüm yüklü şu an
1754950452218.webp

Teeeşekkürler milletle uğraşa uğraşa rütbe atladık aspkggksogkpoas

Tabi ya yok efendim işlemcim 80 derecede çalışıyor bu ne sıcaklık ekran kartım %100 olmuyor bozuk mu garantiye salayım hep bundan

Çözümü söylüyorum. Önce 1 yıldır kullandığın kasanın tüm kablolarını sök içini bir temizle tozu gitsin sonra termal macunları yenile temiiiiz sonra formatı atıyorsun debloat yapıyorsun mis gibi oluyor sistem ben her 15 günde ayda 1 format atıyorum 1 yıldır duruyor diyorsun küflenmiştir
kardo soylediklerini format hariç daha yeni yaptım hatta stock fan wardı onuda sıvı soğutma ile değiştirdim darboğaz a benzemiyor ama olabılırde bilmiyorum

Öyle bir şey değil darboğaz hocam
daha önce darboğaz falan yoktu ki sitem de darboğaz a girecek bir üst seğment alt segmet ürün yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri