Gamepower Calypso Hakkında

Mustafa_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
992
Elimi f/p hangi mekanik klavyeye atsam sorunlu cikiyor .d Abdullah abi gamepower Calypso kalvyeyi hiç sıkıntısız kullandığını ve memnun kaldığını söyledi videosunda "aynı ürün varsa yeni jenerasyon cikmadiysa alın" diye öneriyor bende baktığım mekanik klavyeler arasindan bunun en mantıklısı olduğunu düşündüm hem su geçirmez hem diğerlerine göre daha ucuz olduğu için ürünün değişmediğini anlamam için nesine bakmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen

ben gamepower katana kulanıyorum memnunum 280 tl ye almıştım 2 ay önce gaming gecesinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yuh 380 tl olmuş

ben gamepower katana kulanıyorum memnunum 280 TL ye almıştım 2 ay önce gaming gecesinden
duruş tip olarak ve su geçirmez olduğu için bu daha mantıklı küçük kardeşim var ne olur ne olmaz bende dökerim belli olmaz bana .d

ben gamepower katana kulanıyorum memnunum 280 TL ye almıştım 2 ay önce gaming gecesinden

yuh 380 TL olmuş
aynen zam geldi hepsine

duruş tip olarak ve su geçirmez olduğu için bu daha mantıklı küçük kardeşim var ne olur ne olmaz bende dökerim belli olmaz bana .d

aynen zam geldi hepsine
2 ayda 100 tl bir klavye için aşırı derecede fazla
[klavye ye okadar verilmez demiyorum zam çok fazla diyorum]

yuh 380 TL olmuş
bende 5 6 ay önce aynı 250ye almıştım hala sorunsuz çalışıyor

Şuan ilginç sekilde mekanik klavyeler çok pahalandi marka dediğimiz klavyeler x2 oldu ve inmiyor mübarekler bizde alamiyoruz :)

Ben hala red dragon dark avenger alman taraftarıyım en uzun ömürlüsü o olur
buda uzun ömürlü sayılmazmi 2yil kullanmış Abdullah abi sıkıntı yok diyor hem 300 Tl civarı güzel değilmi ? Forumdada şikayet eden görmedim kullanan arkadas memnunum dedi

Ben hala red dragon dark avenger alman taraftarıyım en uzun ömürlüsü o olur
bişey diyimmi beni 10 yıl goturmesede olur ben sıkılınca satar yukseltirim olmazmı .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,393
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri