Hocam siz kafanızı allak bullak ettiniziyide farklı ürün?
haklısınız, daha önce redmi de şans işiydi o zaman bu topa bir kez daha girip risk alicam ya hydra r6 ya Ultimate yada Calypsodan birini seçmem lazım 100Tl fark olduğu için Calypso en mantıklı geleni o zaman. Ama Abdullah abinin tanıttığı ürün ile aynı özellikte olduğunu yeni jenerasyon olup olmadığını nasıl anlarim bilmiyorumHocam siz kafanızı allak bullak ettiniz
Bakın size kısaca özetliyorum
Riske girip gamepower markalı daha iyi ve daha özellikli bir klavye almak mı ?
Yoksa garantici olup daha az özellikli bir red dragon klavye almak mı ?
Karar sizin
Ben risk alıp gamepower monitör aldım memnunum mesela
Gidip asus da alabilirdim ama gamepower ın özellikleri daha iyiydi
Sal ya al gitsinhaklısınız, daha önce redmi de şans işiydi o zaman bu topa bir kez daha girip risk alicam ya hydra r6 ya Ultimate yada Calypsodan birini seçmem lazım 100Tl fark olduğu için Calypso en mantıklı geleni o zaman. Ama Abdullah abinin tanıttığı ürün ile aynı özellikte olduğunu yeni jenerasyon olup olmadığını nasıl anlarim bilmiyorum
evet ona güvenerek giriyorum riske ama aklımda bir soru var videodaki klavyedeki switch mor renk ? blue switchmi sipariş vereyim anlayamadimSal ya al gitsin
14 gün iade hakkın var zaten beğenmezsen iade edersin
Blue verevet ona güvenerek giriyorum riske ama aklımda bir soru var videodaki klavyedeki switch mor renk ? blue switchmi sipariş vereyim anlayamadim
gaming gecesinde bu ürünün girme ihtimali kaç cumayı bekleyip girmesse vereyimmi yoksa direkt vereyimmi buda son sorum senide rahat bırakayım bundan sonra az kaldı küfürü yiycem yoksaBlue ver
Ben hiç görmedim geldiğinigaming gecesinde bu ürünün girme ihtimali kaç cumayı bekleyip girmesse vereyimmi yoksa direkt vereyimmi buda son sorum senide rahat bırakayım bundan sonra az kaldı küfürü yiycem yoksa![]()
Ben hiç görmedim geldiğini
Direk ver yoksa kafayı yiyeceksin
Yok aga dediğim gibi yardımcı oldukça mutlu oluyorum rahatsız olmabidahada 1000Tl bütçe yapmadan klavye almam kendime not akıl sağlığım bozuldu harbiden .d Ama sen benden kurtulamadin sanırım 300 e klavye aldiysam max 1 hafta sonra kulaklık diye gelirim istemiyorsan simdiden söyle sonradan birakmak yok
Şaka bir yana cidden rahatsız ettiysem özür dilerim :d
Bence gaming gecesini bekle.gaming gecesinde bu ürünün girme ihtimali kaç cumayı bekleyip girmesse vereyimmi yoksa direkt vereyimmi buda son sorum senide rahat bırakayım bundan sonra az kaldı küfürü yiycem yoksa![]()