Neler Yeni

Gamepower Calypso Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
calypso kulanıyorum 2 yılına bascak red switch al kesinlikle ustune cogu sey dokuldu hayla calişiyo optik switch oldugu icin basmama tutukluluk yapma sorunu olmaz merak etme

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
red switchmi sendeki ? satın alanlarin hepsi su geçirmez olduğunu doğrulamış yorumlarda çay döken falan var switchmi farklı acaba
Ben bi de tuşları tek tek yıkadım kurumasına dikkat ettim ama tam kurumamış herhalde takınca switchin içine su damlacıkları girmiş. Sağlam klavye ama yay sesleri falan artıyor böyle şeylerde.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Rıza
Bende ogre mi alsam calypso mu kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
aga bende beynimi yaktım ogre saber farketmiyor mekanik kalvyelerde elini atsan hata çıkıyor bende en son baktım calypso hakkında şikayet yok (Blue switch için konuşuyorum) Blue switch calypso aldım kargoda şuan, zaten calypsoyu bulmakta zor blue switch versiyonunu burda bir arkadaş yardımcı oldu n11 de bulduk en son verdim direkt sipariş

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
aga bende beynimi yaktım ogre saber farketmiyor mekanik kalvyelerde elini atsan hata çıkıyor bende en son baktım calypso hakkında şikayet yok (Blue switch için konuşuyorum) Blue switch calypso aldım kargoda şuan, zaten calypsoyu bulmakta zor blue switch versiyonunu burda bir arkadaş yardımcı oldu n11 de bulduk en son verdim direkt sipariş
ogrede ne sorunu çıkıyormuş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ogre alırdım. Calypso kullanıyorum memnunum ama bilek desteği belki rahatsız edebilir her şeyi geçtim rgb değil benimki. Şu anda rgb olanı stokta var fiyatı sana uygunsa calypso da alabilirsin ama tasarımları aynı ogre daha kalın.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
ogrede ne sorunu çıkıyormuş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ogre alırdım. Calypso kullanıyorum memnunum ama bilek desteği belki rahatsız edebilir her şeyi geçtim RGB değil benimki. Şu anda RGB olanı stokta var fiyatı sana uygunsa calypso da alabilirsin ama tasarımları aynı ogre daha kalın.
hatırlamıyorum ya forumda sorunlarını söyleyenler vardı yanlış hatırlamıyorsam, Ve sen red switch kullaniyorsun calypso karşılaştırmada blue switch kullanmalısın rgb versiyon ilk ürün o senin aldığın güncellenmiş versiyon fiyatı artmadigi için performansını dusurmusler red switchde

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
hatırlamıyorum ya forumda sorunlarını söyleyenler vardı yanlış hatırlamıyorsam, Ve sen red switch kullaniyorsun calypso karşılaştırmada blue switch kullanmalısın RGB versiyon ilk ürün o senin aldığın güncellenmiş versiyon fiyatı artmadigi için performansını dusurmusler red switchde
Hocam 3 kere okudum da virgül ve nokta olmadığı için anlamadım benimki mi düşük performans :D

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Hocam 3 kere okudum da virgül ve nokta olmadığı için anlamadım benimki mi düşük performans :D
Red switch yeni çıkmış versiyonu ,fiyattan düşürmek için rainbow red switch versiyonunda düşürme yapmışlardır.Ben blue switch versiyonunu aldım. Abdullah abi de videosunda bu konuya değiniyor değişmiş ürünü almayın diye.Ben blue switch rgb versiyonu yani videodaki versiyonu sipariş verdim, n11 de buldum başka bi sitede bulamadım . 389 Tl fiyatı var hatta senin klavye ile arasinda 60Tl ye yakın fiyat oynuyor nedeni bu olabilir .Yarın öbür gün gelicek ben test edip sanada geri dönüş yapayım net bir karara varmış oluruz ona göre tavsiye ederiz yada etmeyiz.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Red switch yeni çıkmış versiyonu ,fiyattan düşürmek için rainbow red switch versiyonunda düşürme yapmışlardır.Ben blue switch versiyonunu aldım. Abdullah abi de videosunda bu konuya değiniyor değişmiş ürünü almayın diye.Ben blue switch RGB versiyonu yani videodaki versiyonu sipariş verdim, n11 de buldum başka bi sitede bulamadım . 389 TL fiyatı var hatta senin klavye ile arasinda 60Tl ye yakın fiyat oynuyor nedeni bu olabilir .Yarın öbür gün gelicek ben test edip sanada geri dönüş yapayım net bir karara varmış oluruz ona göre tavsiye ederiz yada etmeyiz.
Videodaki rgb değil rainbow ve 500tl diyor abdullah abi. Klavye dolar yükselmese 300tl di

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Videodaki RGB değil rainbow ve 500tl diyor abdullah abi. Klavye dolar yükselmese 300tl di
hangi videodan bahsediyorsun uzun kullanım testi videosundan bahsediyorum ben blue switch versiyonu var videoda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,689
Üyeler
167,874
Son üye
Efe Güler
Top Bottom