20000 Bin TL Bütçeli Sistem

aynen mesela beat gibi fon müzikleri için usb li müzik piyanosumu ne deniyordu ona o lazım olacak
O var bro bide onun ismi midi klavye herşeyim tamam referans monitörü yani mix hoparlörü midi klavye mikrofon gitar saz ses kartı vs vs var yani senelerdir yapıyorum bu işi ama kasam artık çok yetersiz kalıyor müzik programında 15 kanaldan sonra nereye tövbe edeceğini şaşırıyor

Aynn neydi o org muydu neydi?
bütün müzik yapanlarda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O var bro bide onun ismi midi klavye herşeyim tamam referans monitörü yani mix hoparlörü midi klavye mikrofon gitar saz ses kartı vs vs var yani senelerdir yapıyorum bu işi ama kasam artık çok yetersiz kalıyor müzik programında 15 kanaldan sonra nereye tövbe edeceğini şaşırıyor
para artarsa yalıtım alabilirsin yoksa

Anlıyorum kardeşim benim eski bilgisayarda da intel celeron vardı. Bilgisayar bama bakıyor arada bi öksürüyordu. Sonra ryzem 7 3800x geldi evim şenlendi. Ben de progeamlama ile uğraşıyorum. İntel celeron bana yaşlı yaşlı gülümsüyordı dldhssjlshs

bütün müzik yapanlarda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para artarsa yalıtım alabilirsin yoksa
Olmadı komşularına 2 müzik açar ljhfdypşkhgh

Anlıyorum kardeşim benim eski bilgisayarda da intel celeron vardı. Bilgisayar bama bakıyor arada bi öksürüyordu. Sonra ryzem 7 3800x geldi evim şenlendi. Ben de progeamlama ile uğraşıyorum. İntel celeron bana yaşlı yaşlı gülümsüyordı dldhssjlshs
Ya lazım işte ama dolar kuru sağolsun bel büküyor 7 senenin ardından ikinci kasam olacak bu bilerek kasayı büyük tutuyorum ilerde rahat olsun diye istediğim geliştirmeyi kasanın üstünde yapabileyim diye

klavye steel serises apex serisini öneririm çok güzel klavyeler var
Yok Rampge kb-r 101 var bi bak internetten fiyat performans açısından çok iyi bi klavye epeyi bir araştırdım sttel pahalı kaçıyor

Ya lazım işte ama dolar kuru sağolsun bel büküyor 7 senenin ardından ikinci kasam olacak bu bilerek kasayı büyük tutuyorum ilerde rahat olsun diye istediğim geliştirmeyi kasanın üstünde yapabileyim diye
Mantıklı ama en azından daha ucuz büyük bi kasa bul. Ben seninde olsam hemen 2. Monitöre koşardım. Bu işle uğraşsaydım gerekirdi

Kasa çok pahalı değil mi ya yoksa paramız yok diye mi öyle geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,514
Üyeler
186,632
Son üye
kafa1500
Geri