Neler Yeni

20000 Bin TL Bütçeli Sistem

Ghetto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefa Cankıymaz
aynen mesela beat gibi fon müzikleri için usb li müzik piyanosumu ne deniyordu ona o lazım olacak
O var bro bide onun ismi midi klavye herşeyim tamam referans monitörü yani mix hoparlörü midi klavye mikrofon gitar saz ses kartı vs vs var yani senelerdir yapıyorum bu işi ama kasam artık çok yetersiz kalıyor müzik programında 15 kanaldan sonra nereye tövbe edeceğini şaşırıyor

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aynn neydi o org muydu neydi?
bütün müzik yapanlarda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

O var bro bide onun ismi midi klavye herşeyim tamam referans monitörü yani mix hoparlörü midi klavye mikrofon gitar saz ses kartı vs vs var yani senelerdir yapıyorum bu işi ama kasam artık çok yetersiz kalıyor müzik programında 15 kanaldan sonra nereye tövbe edeceğini şaşırıyor
para artarsa yalıtım alabilirsin yoksa

omersshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ömer Yaman

Anlıyorum kardeşim benim eski bilgisayarda da intel celeron vardı. Bilgisayar bama bakıyor arada bi öksürüyordu. Sonra ryzem 7 3800x geldi evim şenlendi. Ben de progeamlama ile uğraşıyorum. İntel celeron bana yaşlı yaşlı gülümsüyordı dldhssjlshs

Ghetto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefa Cankıymaz
bütün müzik yapanlarda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

para artarsa yalıtım alabilirsin yoksa
Yani olmasıda gerekiyor şuan eksiklerim kasa klavye bide çalışma sandalyesi

omersshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ömer Yaman

Ghetto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefa Cankıymaz
Anlıyorum kardeşim benim eski bilgisayarda da intel celeron vardı. Bilgisayar bama bakıyor arada bi öksürüyordu. Sonra ryzem 7 3800x geldi evim şenlendi. Ben de progeamlama ile uğraşıyorum. İntel celeron bana yaşlı yaşlı gülümsüyordı dldhssjlshs
Ya lazım işte ama dolar kuru sağolsun bel büküyor 7 senenin ardından ikinci kasam olacak bu bilerek kasayı büyük tutuyorum ilerde rahat olsun diye istediğim geliştirmeyi kasanın üstünde yapabileyim diye

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Ghetto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefa Cankıymaz
klavye steel serises apex serisini öneririm çok güzel klavyeler var
Yok Rampge kb-r 101 var bi bak internetten fiyat performans açısından çok iyi bi klavye epeyi bir araştırdım sttel pahalı kaçıyor

omersshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ömer Yaman
Ya lazım işte ama dolar kuru sağolsun bel büküyor 7 senenin ardından ikinci kasam olacak bu bilerek kasayı büyük tutuyorum ilerde rahat olsun diye istediğim geliştirmeyi kasanın üstünde yapabileyim diye
Mantıklı ama en azından daha ucuz büyük bi kasa bul. Ben seninde olsam hemen 2. Monitöre koşardım. Bu işle uğraşsaydım gerekirdi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Steelseries Apex 3 öneririm.