İkinci El Donanım Tavsiyeleri

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru 😀
FHD çözünürlükte belki yeterdi, neticede sistemdeki PSU da kalitesiz değil Corsair'in 550W lık 80+ bronze sertifikalı PSU'su var muhtemelen. Ama işte 2K çözünürlükte işler biraz değişiyor güç tüketimi piksel sayısı arttığından ister istemez hem ekran kartına hem işlemci sebebiyle sınırlara dayanır yüksek ihtimal yetmez zaten.

intel ekran kartları kötü mü ?
Kötü değil ama sürücüleri ve oyunların optimizasyon destekleri açısından halen daha oturmadı. Bu yüzden pek tavsiye edilmiyor.

FHD çözünürlükte belki yeterdi, neticede sistemdeki PSU da kalitesiz değil Corsair'in 550W lık 80+ bronze sertifikalı PSU'su var muhtemelen. Ama işte 2K çözünürlükte işler biraz değişiyor güç tüketimi piksel sayısı arttığından ister istemez hem ekran kartına hem işlemci sebebiyle sınırlara dayanır yüksek ihtimal yetmez zaten.

Kötü değil ama sürücüleri ve oyunların optimizasyon destekleri açısından halen daha oturmadı. Bu yüzden pek tavsiye edilmiyor.
teşekkürler

Bana kalırsa ve eğer bütçen varsa elindekini satıp, tam indirim dönemleri yaklaşırken uyguna bi' hazır sistem al. İleriye dönük de daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bana kalırsa ve eğer bütçen varsa elindekini satıp, tam indirim dönemleri yaklaşırken uyguna bi' hazır sistem al. İleriye dönük de daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşünürüm.
teşekkürler o fikre doğru yakınlaşmıştım zaten yüksek ihtimalle , kasım indirimlerini bekleyeceğim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,130
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri