Çok bir faydası olmaz ama faydası olmaz da denemez.arkadaşlar kasamın tabanında 2 tane fan koyma yeri var oraya fan koysam direk ekran kartına vuruyor .oraya koyduğum fanlar havayı tabandan çekip ekran kartına üflemesi mi gerekli?böyle bir şey yapsam faydası olur mu?
2 tane 8 cm fan koyuluyor bence 5-10 derece etkisi olsa da yeterli benim içinÇok bir faydası olmaz ama faydası olmaz da denemez.
Keşke öyle bir dünya olsa ama 8cm'lik fan koydun diye 5-10 derece soğuma elde edemezsin.2 tane 8 cm fan koyuluyor bence 5-10 derece etkisi olsa da yeterli benim için
aman aman bi soğutma sağlamazarkadaşlar kasamın tabanında 2 tane fan koyma yeri var oraya fan koysam direk ekran kartına vuruyor .oraya koyduğum fanlar havayı tabandan çekip ekran kartına üflemesi mi gerekli?böyle bir şey yapsam faydası olur mu?
mümkün değil2 tane 8 cm fan koyuluyor bence 5-10 derece etkisi olsa da yeterli benim için
2 fan 25 tl denemekte fayda var benceaman aman bi soğutma sağlamaz
eğer ekran kartın oyunda aşırı ısınmıyosa vereceğin paraya değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mümkün değil
anca 2-3 derece derim tahminen
Fan koydun diye ekran kartın soğumaz psu cover ile psu arasında yer yok ee fanlar nereden hava alıcak ta oraya hava vericek ama psu cover yoksa serinleme olur ama 5 10 derece değil kasan nearkadaşlar kasamın tabanında 2 tane fan koyma yeri var oraya fan koysam direk ekran kartına vuruyor .oraya koyduğum fanlar havayı tabandan çekip ekran kartına üflemesi mi gerekli?böyle bir şey yapsam faydası olur mu?
yok arasınad en az 10 cm mesafe varEkran kartı havayı içeri çeker dışardan takacağınız fanlarda temiz havayı içeri çekmeli aynı doğrultudaki kasa fanınız ekran kartı fanlarına 5 cm den yakın olursa türbülans sebebiyle tam tersi etki yapar ve soğutma performansı düşer!
hangi fanları almayı düşünüyorsun2 fan 25 TL denemekte fayda var bence
psu üst tarafda alt taraf boşFan koydun diye ekran kartın soğumaz PSU cover ile PSU arasında yer yok ee fanlar nereden hava alıcak ta oraya hava vericek ama PSU cover yoksa serinleme olur ama 5 10 derece değil kasan ne
n11 de tanesi 12 tl den satılıyor sessiz fan diyehangi fanları almayı düşünüyorsun
dönüş hızı mühim
12.5 TL'lik fanın sana bir katkısı olmaz.2 fan 25 TL denemekte fayda var bence
Aynen 2fan 25tl ye kalitesiz bişey alıp boşa atma parayıhangi fanları almayı düşünüyorsun
dönüş hızı mühim