- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
Evet, Abdullah abi bu olayı bizzat Instagram hikayesinde yayımlamıştı.
Evet, Abdullah abi bu olayı bizzat Instagram hikayesinde yayımlamıştı.
Her RTX serisi konusuna bunu atacak mısın
Onu 1 kere yapmıştı sadece.arkadaşlar nvidia yine bir driver gönderir açar farkı diye düşünüyorum
Yeni AMD kartındaki RT çekirdekleri bir anda yok oldu salla AMD'yi (!)Ray tracing var salla amdyi
Bu kartlar rakip sonuçta. Her bakımdan bakmak gerekiyor.2070S için RTX de falan daha iyi diyen çılgınlar olmuş, her kartı eşit kulvarda inceleyin RX 5700XT RTX özelliğine sahip değil iki kartı eşit teknolojiler ile kıyaslayın.
Tüm dikkatlerini RTX 3000'e vermişken RTX 2000'e o çeşit bir sürücü çıkartacaklarını sanmıyorum.arkadaşlar nvidia yine bir driver gönderir açar farkı diye düşünüyorum
İyikide GetirmişlerBeyler son gelen driver güncellemesiyle beraber 5700 xt'nin 2070s'den daha fazla fps verdiğini gördüm. Doğru mu peki? Konuyla bilgisi olmayanlar yazmasın lütfen.
Zaten onun için fazladan 1500TL veriyoruz1 2 FPS fazla veriyor fakat DLSS ve RTX farkı ile yine 2070S önde.
RTXArkadaşlar fiyat farkı var alo aloo duyuyormusuz aynı fiyat olarak 2060s filan var 5700xtye o bile daha pahalı 5700xtye göre yani 2070s karşılaştırmak mantıksız tabii ki 2070s daha iyi fiyat farkı var o zaman herkes ferrari iyi desin ferrari alsın kafaya bak f/p diyoruz yaşadığımız ülke TÜRKİYE